Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: udarac u oko

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno udarac u oko

curuca je direkrno okom u steku se udarila. bili smo kod dr i ona je dosta sturo rekla nije nista evo vam terapija. znate li koje simptome da pratim?

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Što je šteka? Mene je D prošle godine slučajno prstom u oko, još uvijek imam problema s tim okom, dobrano mi je bio oderao rožnicu. Nakon toga se 3 puta upaljivalo, zadnja upala je trajala 3 tjedna ( erozija rožnice ). Kod mene su simptomi bili pojačano suzenje oka, i osjećaj žuljanja ( ne znam koliko je curica stara, da li ti može reći ), i dobila sam Tobrex masti i kapi, a zadnji put sam morala i terapijsku leću nositi 2 tjedna. Da li je ona udarila u zatvoreno oko ili je oštetila rožnicu? Jeste bili kod doktora opće prakse ili očnog?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

steka-rucka od vrata))). bili smo kod ocnog koji je mr.sci.dr.spec.oftamolog i zena nam je dala iste te kapi,bornu vodicu za obloge i jednu mast. pigledala je oko mikroskpski i samo rekla da nije osteceno. medjutim kada sam je pitala za neke popratne pojave na koje da pazim,nista nije rekla. za dva dana je kontrola. bas sam se nasikirala(((

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa ako nije vidjela nista mikroskopski onda super. Sretno!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dr je rekla da je sve ok, curica se ne žali, pa što bi ti pratila, kakve simptome i čega?

Opusti se, ako već i bude što (makar ne vidim što bi mogli) vidjet ćeš to na vrijeme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •