Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Naprsnjaci igračkice za finu motoriku

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Naprsnjaci igračkice za finu motoriku

trebao bih one napršnjake (likovi\glave likova) koji se nataknu na prst i može se malo igrati ručnog kazališta lutaka. evo, iz ovako deskriptivnog teksta se vidi da ne znam ni reći što trebam, no stavio bih maloj jednu tu glavicu na prstić i taj prstić bi bila figura.
    preznojio sam se svaki put dok sam po dućanima objašnjavao što trebam.
    ima li to svoje ime?
    još bolje, ima li TO igdje za kupiti?
    hvala

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ikea, a možda ima i Kika.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima Ikea, drugdje nisam vidjela, ali mozda mozete napraviti nesto jednostavno od papira sami?

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma rado bih napravio, ali sam umjetnički okljaštren. kad bih radio npr kitty, ispao bi kit i sl. hvala na savjetu, pogledat ću ikeu...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 30.06.2013. at 23:01

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Imas i na ebayu po 3-4$ s besplatnom postarinom.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bogme zara, i bubamare znaju što je to business!

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala cure. čini mi se da ću s ebayom (na koncu, kao i uvijek) trgovati. ne isplati mi se kupiti jednu-dvije. kupim više (isto kao i jednu-dvije da kupim ako uzmem u obzir poštarinu) pa poklonim onoj koja ima dvoje klinaca (ili više) pa da se mogu igrati... naravno, ako moja ne bude obraćala pažnju na to, kao i prema većini sličnih igračaka.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Andro-gen prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure. čini mi se da ću s ebayom (na koncu, kao i uvijek) trgovati. ne isplati mi se kupiti jednu-dvije. kupim više (isto kao i jednu-dvije da kupim ako uzmem u obzir poštarinu) pa poklonim onoj koja ima dvoje klinaca (ili više) pa da se mogu igrati... naravno, ako moja ne bude obraćala pažnju na to, kao i prema većini sličnih igračaka.
    Ma svaka čast e-bayu, ali mene zanima zašto vjeruješ da si umjetnički okljaštren...

Ne treba znati šivati ni bilo što slično. Uzmeš flomaster (perivi) i sebi i djetetu NACRTAŠ face na prstima, pa udri... Ako ne bi tako - kupiš u Hospitaliji ili sličnoj trgovini par medicinskih pamučnih rukavica (bijelih) pa ošišaš prste i na njima nacrtaš lutke po želji. Par košta nekoliko kuna, evo ovdje sam ih našla (prvi link koji mi se otvorio) ali toga zna biti i u kvartovskim ljekarnama: http://www.istra-webshop.com/proizvo...cob40-5113373/

Ako crtaš na prstima, možeš napraviti šešire od hamera ili sličnog papira i udri... Potražit ću slike, ako nađem nešto svoje iz starih vremena (dijete je imalo velikih problema s motorikom, pa smo savladali sve te stvari...)

I još nešto - izrada lutaka (pred djetetom) vrijedi barem isto toliko koliko i rad s njima. Nemojte to smetnuti s uma.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo našla na internetu niskobudžetni prijedlog - keyword=FINGER FACES: https://itunes.apple.com/us/app/cool...492606918?mt=8

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo još ideja, s kapicama: http://www.smosh.com/smosh-pit/photo...y-finger-faces

Naročito mi se dopadaju ovi s kapicama od malina - nakon igranja ih pojedeš! Mljac!

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

@peterlin
    hvala na dobronamjernom savjetu, no u nekoj sasvim drugoj priči smo i nekim sasvim trećim problemima pa prijedlog, iako prikladan u normalnim nekim uvjetima, nije prihvatljiv. zadirem(o) u neku drugu temu i neku drugu grupu pa bolje da izbjegnem objašnjavanje i stanemo tu...
    u ovoj priči jednio novac nije problem, a (baš) sve drugo je.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A stare rukavice? Našiješ im ili nacrtaš oči i usta, odrežeš višak rukavice, malo potfrkneš da se ne paraju, napraviš šeširić od papira i gotovo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

@peterlin
    hvala na dobronamjernom savjetu, no u nekoj sasvim drugoj priči smo i nekim sasvim trećim problemima pa prijedlog, iako prikladan u normalnim nekim uvjetima, nije prihvatljiv. zadirem(o) u neku drugu temu i neku drugu grupu pa bolje da izbjegnem objašnjavanje i stanemo tu...
    u ovoj priči jednio novac nije problem, a (baš) sve drugo je.
    Razumijem (bar mislim da je tako) jer pratim i ostale tvoje teme. Ipak, iz vlastitog iskustva sa svojim djetetom (sad je u 14. godini i nema ni traga ranim razvojnim smetnjama kojih je bilo...poprilično) znam da je rad s djetetom važniji od nabavljanja ovih i onih pomagala. A što se novca tiče - bolje je da ga ima, iako neke stvari ne može platiti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 01.07.2013. at 09:04

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

duplić
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 01.07.2013. at 09:04

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

@peterlin
    da, u potpunosti sam svjestan neophodnosti i nezamjenjivosti rada sa djetetom. dajem se maksimalno, a rad roditelja sa djetetom je sveden na minimum.
    malo napisano, previše rečeno.
    pozdrav

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U Algoritmu ili Profilu mislim da je bilo na eng. dječjem odjelu takvih knjižica koje imaju kao malu brojalicu koja stoji na dlanu, a za prste natakneš te likove, knjiga je, u biti, kao rukavica - mislim da su likovi bili zekok, maca, pas, patkica....

Također, vjerovao ili ne, u Konzumu je svojedobno bilo za bagatelu ako se dobro sjećam tipa 70 kn malih sklopivih kazališta (pravo, i zavjesica i sve), s 4 lutke koje se nataknu na prste (bile su razne bajke, mi smo imali Crvenkapicu, likovi vuk, lovac, Crvenkapica i bakica).

Sve sam to odaslala u svemir dječjih prijatelja i ne znam točno kod koga je, davno je bilo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.07.2013. at 11:51

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala ina, malo ću protegnuti noge. usput mi je....
    nije mi palo napamet da tamo tražim, ali ključna riječ je finger toys.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja i sin stavimo figurice "Čovječe ne ljuti se" na prste, i glumimo da su kandže, a nas dvoje čudovišta. Možeš i ti probati tako nešto, nacrtaj flomasterom lica na vrh figurica, stavi figurice raznih boja i neka svaka boja predstavlja određeni lik u predstavi..

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •