a ja ne mogu više ni ležati, jer me bole bokovi
po noći se roštiljam svakih pola sata
užas, 5.2. idem u bolnicu na pregled i mislim si da se ovaj put uopće ne bih bunila na prokidanje vodenjaka i indukciju![]()
a ja ne mogu više ni ležati, jer me bole bokovi
po noći se roštiljam svakih pola sata
užas, 5.2. idem u bolnicu na pregled i mislim si da se ovaj put uopće ne bih bunila na prokidanje vodenjaka i indukciju![]()
Boli me i dalje, sad sam se digla na wc. Jedva. Uf... al malo je smanjilo.
Jel da? Nek mi daju epiduralnu i rodit ću ak treba, sad već postaje teško i bolno
ma meni ne treba epiduralna za porod, to zbavim bez problema i ide nabrazaka (bar je tako bilo prošla 2x)
samo da ne bude dulje od tih 2 tjedna
Ma mislila sam epiduralnu ako bude išao drip i indukcija. Obvezno. Ali ja bih nju i inače htjela,pa ono![]()
Danas imala pregled ctg ulz i amnio u rodilistu,inace termin mi je evo danas...pregled i amnio bolni....uh...voda mlijecna al afi je 8 pa dakle smanjena kolicina vode al nije za ostati u bolnici...i tako...sve u svemu....dan je bio los....doktori neugodni....a ja nista od trudova i otvaranja jos uvijek....posljedica svega je krvarenje...nije strasno al eto...nesto cega nije bilo cijelu trudnocu...
Joj,bokovii mene rasturaju,evo vec cjelu noc muku mucim s tim bolovima i namještanjem :'(
Užas
Hvala Apsu na utjesnim rijecima....kako sad izgleda ja mislim da bi mogla za Uskrs rodit tek![]()
Mene sad samo muči ta guzica, išijas, ili što već to je. Nakon ležanja je dobro, ali se ne smijem ni malo sagibati
baby3put, od kud si ti, u koju ideš bolnicu?
U karlovac
Cure jel iko od vas ima problema sa laganim peckanjem, osijecajem izritiranosti, onako par cm ispod grudi, točno po sredini. Ja eto najviše ludim zbog toga, nista ne pomaže, a najgore je sjediti...Baš me smeta dosta nekad
Cure izgleda kod mene pocelo nesto...mod pola 2 popdne me pocelo boliti u donjem djelu trbuha... da ne govorim da sam bila na wc toliko puta da sam dobila hemeroide ....hemeroide na zadnji dan trudnoce....koma.... Sad mjerim te bolove pa su na pol sata - 15min-5min i tako....pretpostavljam da to jos nije to.....ujutro sam narucena u rodilisze za kompletan pregled pa se nadam da ce to dp ujutro izdrzati....Ako imate kakav savjet za ovu trecerodku kojoj su ovo prvi prirodni trudovi krenite i pomagajte.....
Ma ti ces to ko od sale cini mi sesretno ti! Nek ti noc bude mirna; a mozda nas ujutro iznenadis!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
baby3put, nemam savjet jer ja nisam još ni prvi put rodila, ali želim ti da se odmoriš noćas, skupiš snage i lijepo ujutro rodiš![]()
Uh ma kakvo spavanje...tocno na 8 min su al nisu dugotrajni....
Vrci danas smo 37ttKad imaš zadnji pregled kod svog gin.? Ako si već bila, kakav je plan za dalje? Kad ideš u bolnicu?
Pjevaj, između trudova, žvizduckaj u trudu, što god radila, ne stisaj guzne, trburšne i vagnalne mišiće u trudu, brže češ se otvoriti, radije kosu čupaj i krši šake.Bude sve dobro!
nova, ja već u pon bila u bolnici
Zadnji pregled kod ginekologa mi je bio na 34+6. I sad sam bila u trudničkoj ambulanti u Vinogradskoj na 36+5. Idem opet idući tjedan
Da, ušle smo u termin, iskreno se nadam da budem za nekih tjedan dana već i rodila... Ajd max 2 tjedna još
o pa super ti si već bila, ja idem slj tjedan. Kak si s bolovima, popustili ?
Mene sve živo rastura par dana, pa onda malo olakšanje i onda opet ispočetka. Evo rasturala me je tjedan dana po trbuhu kolko se meškoljila, sad opet jako malo i bolova nema.
Kaj se mene tiče može porod slj tjedan![]()
Boli me samo taj živac u guzici, kad se sagibam ili previše sjedim/hodam. Inače nemam većih problema (osim povremenog težeg disanja, i žgaravice).
Al iskreno, ne da mi se čekati 40tt, sad mi još ta 3 tj zvuče dugo...
Gdje ćeš ti roditi?
Vž...
Istina, ni meni se ne čeka do kraja, eh da se još nas pita![]()
A ti si gore
Ma sad se ni 3 tj ne čine puno nakon ovih skoro 9mj, ali to iščekivanje, bolovi, problemi, sve nam daje želju da bude što prije gotovo![]()
Cure ja rodila...u 7 dosla u bolnicu i u 7:30 vec imala bebu na prsima
Vrci, nov@ ajmeeeeee vi ste u samom finishuJa ne stignem ništa pratiti kraj svog zahtjevnog miša. Šaljem vam hrpu kissića i držite se.
Vrci zajedno smo jadikovale radi ležanja - baš sam sretna da si izdržala
baby3put čestitam![]()
Muma, baš te lijepo vidjeti da navratiš. Kako tvoj malac, jel raste kao gljiva?
Da, eto ja uspjela doći do termina, sad imam osjećaj da se ne bude dao van![]()
Baby3put
uu brzo si ti to obavila
ISKRENE ČESTITKE TEBI I BEBICI
![]()
Otvara ko čestitarske teme za cure koje su rodile? Tražila sam pa nisam našla, ako postoji, zaljepite link?
tražila sam na staroj mpo temi onu listu trudnica iz 2013 pa nemogu isto tak naći, znam da je bila lijepa duuuga lista, koja je već sad sigurno na pola...ima neko pa da stavi na listu trudnica?
Pozdrav cure
Ovdje sam se najvise javljala pa dok ne stavim pricu s poroda koji mi jos se vrti po glavi da se malo javim...mi smo dosle doma,cura vratila porodajnu tezinu na izlasku i ja sam ok....sad krecu drugi problemi al ti su i za drugu temu(dojenje tj.visak OGROMNI VISAK mlijeka)
Pozdrav svima koje cekaju porod i nadam se da ce vam proci brzo
baby3put, uživaj i sretno s bebicom. Vidimo se uskoro na nekim drugim temama![]()
Baby3put, čestitke na bebici i super brzom porodu!!!
Baby3put, čestitke na bebici i super brzom porodu!!!
![]()
Vrci i nova vi dvije stvarno brojite sitno!
Čekaš? :D Ja sam ti u užasnim bolovima već par dana, prepone i sve ostalo tamo dolje me razdire od bolova, možda sam se počela otvarati, stvarno bude neizdrživo, toliko da nemogu ni korak napraviti.
Spremam se ovaj tj prvi put u TA, jedva čekam
Kaj su tebi rekli tamo? ctg uredan?