Vidim da nitko još nije otvorio temu za 3. tromjesječje a nisam baš ni pred kraj poroda sad smo ušli u 31 tt (punih 30) i unazad 5 osjećam jake bolove u donjem djelu kralježnice i zdjelici, predvečer jedva hodam. Jel postoji nešto da si olakšam te bolove il moram istrpiti do kraja? Dali ima smisla da zovem dr. opće prakse i nju pitam?

Odgovori s citatom
) ...je li itko od vas osjetio ikad takvo nesto i zna li tko sto bi to moglo biti? Malo me strah s obzirom na ovo mirovanje i sve,bebu osjetim normalno kao i uvijek ( moj sokolic je kao na ringispilu
i tebi i bebi ...

.. I umorna sam, i sve me boli, i anksiozna sam jer su mi prozori zamazani a ja nemam snage oprat, i plače mi se, i oću uređivat stan i kutak za bebu a nemamo trenutno novaca i imam slom živaca zbog toga, želim ( sama! ) pomicat ormare, krevet, oću se penjati na drvo, kauč mi je čudne boje, nevjerojatno želim razbiti jedan stakleni stol samo da imam izliku kupiti drveni .. Đizs
. Da ne pričam o redovitim kontrolama svaki tjedan u TA-izluđuju me...pa se spremaj,pa se peri,pa mi neugodno doći dlakavih nogu al kad se fakat nemogu sagnut haha. A treba mi oko 1,5h da dođem,sva naoteknem tokom vožnje pa mi ovaj piše edeme u nalazu i paranoira me, a nema potrebe...pa da se potpuno zdrav čovjek vozi tako dugo naotekle bi mu noge. Zadnja 2 tjedna ne vozim,beba je sjela na neki živac i svako toliko mi se ukoči desna noga pa treba opreza a nije mi ni koncentracija na nivou...i tak
mene isto non stop boli u preponama, nije ni cudo, obzirom da sam dobila 20kg, BH kontrakcije su jako ceste i nimalo ugodne, bas me nervira to cesto grcenje trbuha i kao menstruacijska bol...tek iduci tjedan idem na kontrolu i sve mi se cini kao godina dugo
Ajde pisite malo, da ne izludim do kraja!
.. i uloživa sam za prst ( 30+4) .. ni to ne znam šta da mislim .. Al barem mali napreduje, to je najbitnije