Da, apsolutno svi simptomi koje navodiš,negdje od 30 tjedna a sad se konačno smanjila žgaravica (nije nestala ali se može živjet s njom). Meni su jedino pomogli bademi od svih drugih preporučenih sredstava za ublažavanje i žvakaće ako nisam imala badema...samo na njih sam potrošila oko 300kn

A stara moja, navikni se da će ti vrlo brzo trebati pomoć u kući, ja sam u istom stanju, dere me nova ekipa hormona pa sam sva plačljiva i osjetljiva i sama sebi idem na živce..još se dovukla svekrva pa mi i ona diže tlak sa svojim majčinskim kritikama (da, ne govorim o savjetima jer po njezinom nisam ni jednu stvar dobro napravila za bebu), a sama nemogu skoro pa ništa...stanje s osobnom higijenom se svelo na ispiranje tijela toplom vodom,kosu perem jednom tjedno...čak mi se nije dalo ni kod frizera pa me sestra ošišala i frizura mi je onak . Da ne pričam o redovitim kontrolama svaki tjedan u TA-izluđuju me...pa se spremaj,pa se peri,pa mi neugodno doći dlakavih nogu al kad se fakat nemogu sagnut haha. A treba mi oko 1,5h da dođem,sva naoteknem tokom vožnje pa mi ovaj piše edeme u nalazu i paranoira me, a nema potrebe...pa da se potpuno zdrav čovjek vozi tako dugo naotekle bi mu noge. Zadnja 2 tjedna ne vozim,beba je sjela na neki živac i svako toliko mi se ukoči desna noga pa treba opreza a nije mi ni koncentracija na nivou...i tak

Sretno!