-
Bok cure...
Evo i mene na ovom forumu... Trudna sam 29+2, bebica fino napredije i do sad je sve bilo manje vise super. Gin.me stavio na blago mirovanje iz predostrožnosti od 20 tj. jer sam bila uloživa za vrsak prsta, al s obzirom da je druga trudnoca rekao je da je to normalan nalaz. U 27 tj.nalaz cerviksa je bio prohodan do unutarmjeg usca,ulozivog za vrsak prsta (duljina 3/4 clanka) i gin i dalje nije bio zabrinut. E sad, prosli utorak u noci (bila 28+4) sam pocela osjecat da mi se donji dio trbuha nekako stezo, kao da se beba rastegla ili tako namjestila, i to poprilicno cesto kroz 4-5 sati. Sutra dan posla na pregled kod gin.i kaze on da se cervix skratio u 10 dana na 2/3 clanka i staviome na strogo mirovanje uz normabel po potrebi. Kako se stezanje ponovilo i iducu noc poslao me na Sv.Duh. Tamo me spojili na CTG, nisu ocitali nikakve kontrakcije u sat vremen,urin/krv uredni, beba super jedino sto se u tu jednu vecer opet okrenula na zadak, radili cerviksometriju- unutarnje ušće zatvoreno oblika T i duljina cerviksa 48mm. Kaze dr. u bolnici da je to odlican nalaz za drugorotku, da se nije promjenio sa sride na cetvrtak i da po njoj nema potrebe za strogim mirovanjem, da pijem magnezij i ako bude neka drugacija i jaca bol da opet dodem. Meni je 4 dana bilo super, da bi me sinoc opet malo stezalo. Skoro stalno lezim, osim sta sebi nesto skuham... Al ne mogu da se ne brinem... Da li je ovo sta osjecam BH kontrakcije (u prvoj trudnoci nisamih imala) ili se mozda beba jako vrti i rasteze? Nisam vise pametna...pregled mi je 23.12. pa mislim da nema smisla da idem opet u gin. kad je ta nelagoda ista kao prije... Da li je netko od vas imao slicna stezanja?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma