Znate koji su najveci bolovi u trecem tromjesecju?
Trudovi
Drzte se cure
Mi uzivamo![]()
Znate koji su najveci bolovi u trecem tromjesecju?
Trudovi
Drzte se cure
Mi uzivamo![]()
Ja danas bila na pregledu u rodilistu....nista otvorena...smrc....kaze doktorica kako sad izgleda da jos nista....uglavnom napravili ctg al je beba spavala pa kao bas i nije nalaz nesto...pa u petak ponovmo idemo...tezina je 3300g danas i evo 39.tjedan....moram kao mjeriti udarce tri puta u toku dana ....ja to sad isla mjeriti pa lupa ko luda...ma samo je spavala ocito na ctg-u....primalja mi rekla da sljedeci put prije ctg pojedem nesto slatko i kavu....ok....to bar nije problem al nisam za to znala...s doktoricom sam prezadovoljna...njezniji pregled vaginalni u zivotu nisam imala....tako...idem piti caj od lista maline i valjda se poseksat da se nesto krene![]()
baby3put, u kojoj bolnici je taj nježan pregled bio?
I u akciju!!![]()
U karlovcu...da da akcija....mm ce bit odusevljen...hehe
ja sam si vec tako sva teska,da ne mogu vjerovati,ova 2 dana imam osjecaj kao da cu svaki cas explodiratuf
Imam pitanje. Boli me po sredini stomaka, kao da su mi svi mišići upaljeni. Jel to normalno, jel to širenje maternice ili se trebam zabrinuti? Sad još i kašljem pa je još gore, cijela potrbušnica me boli. U 30-om sam tjednu. Danas idem kod dr pa ću je pitat ali me već dobro pere panika da nije nešto u redu.
perla5 najbolje ti je odi kod svog dokora, mi svi ostali mozemo samo nagađati. Ja sam imala bolove al s donje lijeve i desne strane al trajalo je samo 1 dan tako da sam prepisala to širenju, a i s bebom je sve bilo savrseno tako da.
Mene evo vec par dana peru grčevi u listovima dok spavam, danas me bole užasno ti mišići jer od trbuha nisam mogla dohvatit noge da mi prestanu. Osijecala sam se kao neka lopta koja se bezuspješno valja po krevetu.
Perla možda su to BH kontrakcije iliti maternica se sprema za veliki dan,ja sam ih imala u obje trudnoće ali svakako pitaj dr.
Ninunanu pij magnezij, on opušta glatke mišiće i dobar je kod grčeva u nogama
Pijem vec duže vrijeme, al ocito i ne pomaže previše. Vec imam nocne more od tih grčeva
[QUOTE=saf;2557356]Perla možda su to BH kontrakcije iliti maternica se sprema za veliki dan,ja sam ih imala u obje trudnoće ali svakako pitaj dr.
Hvala na savjetima. Evo za cure koje možda imaju slične bolove (simptomi upaljenih mišića po sredini stomaka). Kaže dr da se koža rasteže, a da sam ja mršava zatrudnila pa da sad prijeti pucanjem i strijama i zbog toga takvi bolovi. Blago meniRekla je pojačati mazanje bademovim uljem.
Inače bebica je ok, sve drugo je by the book, po riječima dr.
BH kontakcije mi je lako prepoznati, stomak se zbilja stvrdne, ne mogu ni hodati. Ljepota za ljepotom...![]()
Jos jedna neprospavana noc. Grcevi u nogama i lazni trudovi od 9 do 3 ujutro, cak sam se i 'uredila' za radjaonu, kad sam se okupala, prestalo. Dokad cu jos ovako...
Sigurno jos samo malo
Kreni na vrijeme
.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sinoc bolovi po donjem dijelu trbuha pa vec pocela sumnjati da se kaj ne dogadja al kad sam se istusirala prestali bolovi...ni jutros bas nisam nesto.. samo bi lezala...sve me nesto kao da grci i napuhuje po trbuhu i kao da me boli svaki bebin pokret....nadam se da ipak nece danas nista biti jer mm ode popodne za rijeku i vraca se tek navecer....
Haha sad mi vas je tako slatko citat, do prije 2 tjedna sam ja ovako kukala pa me iznenadilo kad sam se najmanje nadalasretno svima
![]()
ni ja ovu noć nisam spaval,danas sam tek 17 tt,a mučili me cijelu noć takvi menstrualni bolovi da je to strašno,bole i sad ne popušta
imala sam danas kontrolu kod gin pa je rekla da je to od širenja maternice i da pijem magnezij i opet moram počet s utrogestanima jer oni kao smiruju maternicu,moram još napravit i briseve i urinokulturu
Evo ja bila u šetnji i nakon sat ipo su me krenuli takvi oštri bolovi s desne strane, kao da me neko lagano nožem iznutra. U tom predjelu me najčešće lupa pa sad neznam koji je to vrag.
Evo cim sam sjela nakon 5 minuta prestalo, osiječam se ko da ciglu nosim u trbuhu, a tek sam na punih 28 tjedana
Hvala cure, danas sam se našetala s curama, nacugala Donata, spremnija ne mogu biti. Termin je tu, nestrpljenje svih je na vrhuncu. Kaze baba danas, pa što nisi pošla u bolnicu, oni bi te fino umjetno porodili, što ima veze što su lažni... Sveki oštri noževe za carski, a s mužem sam se posvađala jer mi nije htio dati da idem s njim ˝takva˝ u trgovinu... luda kuća
Ja jos nista...sad vec zelim bolove....ludo....ne zelim preci termin jer sam onda luda zena.....ujutro idem na ctg i nadam se da nece spavati .....dal netko ima kakve naznake za skori porod??? Pozdrav svima koje cekaju
Nije bol, ali me živcira nemogućnost normalnog disanja. Ili se bebač nagura pod ošit, ili meni ne paše poza...imam osjećaj da stalno uzdišem i ispuhavam zrak... ko baba neka kojoj je sve teško![]()
Brzo će i tvoj broj doći na sitno
E da, i živcira me bol u trtici ako dulje stojim, to mi je na neki način presmiješno...
Jel ti to nama hoces rec da si rodila?![]()
Cestitam!!!
Hvala cure!Apsu, sretan rodjendan!
Usla bez trudova u radjaonu zbog zamucene plodne vode u 10, rodila u 12,30, bez ponata, a bojala sam se dripa ko zmije ljutice. =D
Mene cijelo vrijeme nešto boli, kad se dignem nakon ležanja-bolovi u preponama su strašni jedva da korak napravim, leđa me bole, bolne kontrakcije svaki dan, umorim se brzo itd... al nedam se ja, čistim, kuham, peglam, brišem pod, puzam po kući s krpom (dok me muž ne ulovi hehe)...jedino čekamo sa keksom do slj tjedna da nebi slučajno nešto potaknuli sad, na 37tt idemo opet u akciju. Trbuh se vidno spustio i nemogu vjerovati koooooliki je
I da, spavam ko nikad dosad, jedva se natjeram iz kreveta u 9h...
(isvetica, čestitat ću ti na temi za čestitanje da nebi dobile opet po guzici od admina)
Bok cure u terminu...mene sve dansd boli al nis da krene s trudovima...sad sam isla s mm do konzuma i jedva setala tih 20 min tamo od nekakvih bolova....bila i vani na snijegu s curama pa sve mislim krenut ce al nista.....saf vec vidim da sam preopterecena s tim kad ce i kako ce al ne mogu si pomoci....trebam se opustiti al nisam ja taj tip....pa se tako zalim ovdje....pozz svima u ocekivanju....
Sinoc me tako jako zabolilo kad sam legla na bok nekakva zatezajuca bol koja je trajala 20-ak sekundi i onda stala....ja ono skroz uvjetena da cu kroz neko vrijeme opet to osjetiti i to je to krecemo....vise nisam mogla uopce zaspati ni namjestiti se i evo jos sam s vama.....toliko o bolovima....
baby3put vidim ti u terminu, ajd valjda bude odlucila izac uskoro, vjerujem da si nestrpljiva
meni vec sad dosta, a imamo jos dva i pol mj izgurat
Boli me guzaodnosno samo desna strana, kao neki mišić/živac unutra. I to nakon sad malo hodanja.
Ne znam od čega to može biti, ali jedva sam se kretala kad sam došla s pregleda. Do tada ništa...
u Vrci, bolno, to i mene muči zadnje vrijeme
s tim da ne prolazi uopće
ustajanje je katastrofa, al kad se pokrenem malo oslabi, ali konstantno osjećam bol
od neki dan su me opet počele boljeti i prepone
mantram "još samo 2 tjedna, još samo 2 tjedna", a ako se oduži ne znam što ću![]()
Tako i ja, rekla sam nek za tjedna-dva ide van, što će čekati termin
Meni evo mislim malo popušta od ležanja. Zapravo nije mi problem toliko hodanje, nego me ta guzica boli dok se sagibam (wc i slično). Boljelo me doma par dana ako sam nešto radila, ali današnja pustolovina i odlazak na pregled je bilo očito previše![]()