Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: boli ju vrat i grlo

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno boli ju vrat i grlo

Ne znam kaj da napravim, nema temperature, inače nije plačljiva..no od sinoć mi se žali na
    bol u grlu(više pokazuje područje oko grkljana) ...uspjela sam vidjeti kad jaaako zine da je malo
    crvenkasto..al nije imala temperaturu..noć je bila uz uzdisanje (smeta ju kad ju očito peče)..no ujutro
    je opet živnula..skuhala sam joj domaću juhicu (kak ona veli juhu zdravilicu) i bolje je kao, no sad mi veli da
    ju boli vrat i pokazuje iza.Pokrete glavom može napraviti u svim smjerovima.E sad, uhvatila me neka glupava
    panika zbog tog kaj ju boli vrat...kaj vi svi velite?
    Usput, zvala sam pedijatricu još ujutro i naravno da nitko nije u cijeloj smjeni podigao slušalicu,a imaju neku
    ludu praksu da se i bolesni moraju naručit...a onda kak je opet velim bila živnula (dijete kao i inače) odustala
    sam od posjete pedijatrici...sad se pak grizem kaj nisam otišla.Nisam sklona panici,al sad ..ma ne znam..
    jel imao tko ovakav slučaj? hvala svima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Moj se sin povremeno zali da ga boli vrat, ali prodje za dan-dva sto ja povezujem sa propuhom ili losim polozajem na spavanju. Ponekad kad ga boli grlo isto kaze da ga boli vrat. nadam se da je samo to i da ce proci za dan-dva.

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

LucinaMum hvala...sad ju već opet boli pak glava...možda stvarno propuh, to sam i ja pomislila. Uho ne boli, osipa nema, temperatura ne..a sad
    se opet poklopila..trudim se da pije čim više, a ne pada mi na pamet kako joj više pomoći..

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je odmah pao Meningitis na pamet, jer su nedavno u vijestima o tome pričali kako je dosta djece oboljelo.
    Ja bi na tvom mjestu išla bez najave kod doktora, a ako više ne radi onda na hitnu!
    Držim palčeve da nije to!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moj se žalio da ga boli grlo kad je imao afte u ustima...

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Je li šta bolje?

frka20 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

uf, da ne ostane sve bez odgovora....u pitanju je bila upala ždrijela. Dobila antibiotik. A i mi završili na antibiotiku odmah drugi dan (pokupili od nje)...srećom, sve
    ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •