-
Istina ne može mi ju ništa vratit. Ma da su me nagovarali neki članovi obitelji da tužim bolnicu ili da barem dam u medije ja to definitivno nemam namjeru jer mi je i ovak dovoljno teško. Ne krivim nikog i ne tražim krivca, ali jednostavno bi htjela znati kako i zašto. Bila sam u bolnici tjedan dana još nakon poroda i nije mi ni na kraj pameti pao taj ctg ili da ih zamolim da mi odgovore na pitanja jer tad nisam ni imala pitanja osim "zašto moja Emili" , a sad bi im rado postavila neka pitanja čisto da oni sami pristupe ozbiljnije više takvim situacijama da se ne dogodi više to kaj se dogodilo meni. Iskreno, imali su po mom skromnom mišljenju par propusta za koje vjerujem da su mogli drugačije odradit i odreagirat. ne namjeravam nikog ni tužit i optuživat, ali htjela bih da se trgnu više i paze na druge malo više i posvete vremena i truda trudnicama kojima nemogu naći uzrok simptoma koje one imaju (u mom slučaju temperatura, vrtoglavica, bol u donjem djelu trbuha). Ili da ih pošalju u bolnicu gdi će im pokušati naći uzrok... Samo želim to- da se smanji broj ovakvih ishoda, ne želim "istjerivat" pravdu ili tražit krivca... Ne znam dal ste me shvatile. Inače ta gin koja je bila dežurna je imala već sličnu situaciju koja je bila i u medijima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma