Krescenja mila, zašto si to radiš? Ako će te umiriti (a nažalost znam da neće jer ćeš vjerojatno kopati dalje), reći ću ti: Naklofen je diklofenak, tj, kao što si i pročitala daje se protiv bolova kod upalnih stanja i ono što je u tvom pitanju najbitnije-ne preporuča se u zadnjem 3-mjesečju jer snižava nivo prostaglandina, koji je bitan za trudove. Dakle, nipošto nije on uzrok tvoje patnje!
Moja trudnoća je završila u ožujku. Prošlo je skoro 9 mjeseci. Bilo je uspona i padova, 3 mjeseca psihijatrijskog bolovanja pa dugi godišnji pa počela raditi, pukla na poslu, tulila k'o kišna godina, odjurila prvo u crkvu pa psihiću, na koncu završila 4 tjedna u dnevnoj bolnici na grupnim psihoterapijama. Puno molitve, Božje ljubavi i pomoć liječnika počeli su me vraćati u život. Nije bilo lako doći ni do ovog stadija, ali korak po korak, dan po dan... Učini nešto za sebe, ako ne možeš sama, potraži stručnu pomoć, nije sramota! Ja sam se dugo opirala jer me bilo sram, ali na koncu mi nije žao što sam popustila. Drži se, ljubim te i grlim!