Kada smo poćeli s dohranom, Roko je najnormalnije jeo svo povrće (kupujemo **** kašice). No, od kada je probao voće, jedino što od povrća želi stavit u usta je mrkvica. Ostalo ne dolazi u obzir, mrvicu proba, radi face, viće njeeei nema šanse otvoit usta. Ne bi ga htjela šopat,a i sumnjam da bi uspjela jer je svojeglav-kad neće,neće.
Ima li tko kakav trik, kako da počne papat i drugo povrće?

i nema šanse otvoit usta. Ne bi ga htjela šopat,a i sumnjam da bi uspjela jer je svojeglav-kad neće,neće.
Odgovori s citatom
) i na kraju dijete naviknem na gotove kasice pa nece znati cemu sluze zubi tj. u nasem slucaju celjust
.
/ok, to je ekstremni slučaj/
Miha je jeo sve. Matija od povrća jede SAMO **** mrkvicu i eventualno tikvice sa corn-flakesima (našla sam neke kao bez dodanog šećera). Sve ostalo mu je bljak. Bilo da gnječim ili miksam (sokovnik nemam). Pokušala sam s razne kombinacije s kamuflažnom mrkvicom ili svojim mlijekom, ali neće ni to. Prase malo skuži da mu podvaljujem. Osim povrća, neće ni žgance ni rižu osim nešto tipa rižolina. Probala sam mu (jednom) dat meso, neće ni to. Neće ni kekse ( :? ) osim onih u **** noćnoj kašici. Uglavnom papa samo voće (najčešće ****) i voćno-žitne kašice. Kaj god mu pokušam ponudit pravi face i pljune. Ili vadi prstićem van iz usta. Više nisam dost pametna. Buljim svakodnevno u onaj kalendar dohrane i ništa mi ne pada na pamet. E da, kruh mu se svidio. Za ne povjerovat. Valjda zato jer se s njim može igrati.