Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: dopuštate li djetetu da uzme nešto iz vaše torbe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moja smije uzeti iz torbe što hoće, ali ne smije dirati novčanik.
    MD mi obično doda cijelu torbu, ne zato što je tako odgojen nego je lijen kopati

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nikad mi nije bilo jasno to s torbama...Nekoliko put mi se dogodilo da nekog zamolim da mi nešto doda iz moje torbe koja mi nije bila pri ruci pa sam dobila cijelu torbu uz objašnjenje "ne kopam po tuđim torbama". Pa nemam drek unutra. A ako sam već zamolila znači da mi ne smeta.

Djecu pošaljem da donesu nešto iz torbe. Ja njih pošaljem i da mi izvade lijekove iz ladice. Muž ima priustup svemu, i torbi, i mobitelu i novčaniku.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad mi nije bilo jasno to s torbama...Nekoliko put mi se dogodilo da nekog zamolim da mi nešto doda iz moje torbe koja mi nije bila pri ruci pa sam dobila cijelu torbu uz objašnjenje "ne kopam po tuđim torbama". Pa nemam drek unutra. A ako sam već zamolila znači da mi ne smeta.

Djecu pošaljem da donesu nešto iz torbe. Ja njih pošaljem i da mi izvade lijekove iz ladice. Muž ima priustup svemu, i torbi, i mobitelu i novčaniku.
    potpisujem, da se ne mučim pisati.
    kao i dosta puta dosad, u startu nisam ni skužila temu, pa onda, post po post, pomalo učim kako su ljudi različiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •