....i jos bi na taj popis dodala vjezbanje (ili barem brzo hodanje) ! itekako potice peristaltiku!![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 14.07.2013. at 12:14
Ne pomaze ni limun u vodi...
stolicu zadnji put imala i srijedu i to zbog tableta...
slatkise ne konzumiram,izbacila zbog skidanja kila...kruh takoder...
od srijede sam vecinom jela kuhano (zbog djece) navecer popijem jogurt i nesto slicno...
grijeh mi je bio jedino jedan kupljeni sendvic tost a danas peceno meso i krumpir...
dok sam bila trudna nacjevala sam se donatom mg u sumecim magnezijom...niti tada nije pomoglo...
lidać2, u ovom slučaju to čak i nije čudno. U srijedu si crijeva potpuno ispraznila, treba njima vremena da uspostave rad.
stigli moji svi nalazi...
sve je u redu...
no pokazuje vece vrijednosti za jetru...
dok.nije bas najasnije zasto...
no mozda jer sam skoro 3dana bila na onom ciscenju popila 3 tablete za ciscenje i dvije protiv bolova jer sam grceve imala...a onda isla na vadenje krvi (iako sam upozorila na to)...
pa je rekla da nebi trebalo nista "smetat"...
ako su ti maline inače ok, onda probaj možda s njima gledam da imaju 9.3 vlakana na 125 gr, a treba ti od oko 25 gr vlakana
uključiti sok aloe vere kroz 8-10 dana
Poštovani!
Dok legnem na desni bok , i opustim se, mogu napipati u predjelu ispod desnog rebra nesto..sto dok pritisnem kao da preskoci ..i mogu tiskati unutra van.. ne boli me nista, ali mi uzasno smeta. I sama pomisao da nije nesto. Pa da se vama prvo obratim, imate li misljenje sta bi moglo bit,nesto ozbiljno ili?. hvala unaprijed
halo, pozdrav!
i ja imam slične smetnje, desno ispod rebara, ali mislim da je i ispod jetre. baš negjsd eu predjelu crijeva. nekad osjetim, nekad ne. kad nekad legnem la leđa točno se napravi krvga, kao da preskoči, i onda nestane..nekako nelagodan osjećaj...
inače, to me muiči već 3 gopdine, od trudnoće. beba mi je stajala skroz desno, baš ono nabila mi se na desno i sve postiskala..
nekako me strah ić kod doktora....
Neka te ne bude strah ići doktora. Neke stvari je moguće riješiti samo ako se pravovremeno ode k liječniku. Ti dobro znaš da te dvoje dijete treba zdravu.