-
Kao već iskusna korisnica savjetujem da odrežete onaj pipak do kraja. Ne kužim zakaj ga uopće stavljaju! Ako ga nema, čašica može biti skroz nisko na ulazu (tako da ju se osjeti prstom kad stojiš), a onda ju je skroz lako izvaditi. Kad imaš onaj štapić, ionak moraš stisnuti dno čašice da bi prekinuo vakuum, pa kad si već pritisnuo dno, onda moš i izvadit, glupo ga je puštat da bi primio za štapić.. (a nije da možeš to obavit s dvije ruke..)
Meni je u početku isto bilo malo frka, malo sam filozofirala kod stavljanja, malo više kod vađenja, a sad.. sve skupa djelić sekunde za svaki smjer.
Prljanje.. meni se niš ne prlja, ali meni ni ne curi baš toliko. Kad ju izvadim imam dovoljno vremena da se ustanem, odem do lavaboa, isperem ju i vratim (prije toga se ili obrišem ili operem dolje, ovisi di sam). Ali sam na početku isto pored čašice uvijek stavljala i onaj dnevni platneni uložak, čisto sigurnosti radi. Zadnje dvije menge više ni to..
Noć.. isto još nisam probala. Nekako sam skeptična (a i mislim si, čemu mi onda služe svi oni platneni ulošci
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma