zanima me kakav je izbor puretine u Biogradu,cijene. I da jel je ima na placu i u kojoj mesnoici?????
zanima me kakav je izbor puretine u Biogradu,cijene. I da jel je ima na placu i u kojoj mesnoici?????
Mi idemo u Biograd godinama,sada imaju sve trgovačke lance koji su ok opskrbljeni što znači da vjerojatno imaju i puretinu...cijene su kao i zagrebačke.
Meni je ok mesnica prekoputa autobusnog pored PBZ banke,cijena se ne sjećam....
Hmmm. u principu kako ti je Hada rekla...imaš sad par velikih trgovina koji su dobro opskrbljeni a cijene manje više iste.A šta se mesnica i placa tiće...hmmm tu nisam baš stručnjak jer ih baš i ne posjećujem.Neznam šta da ti pamento kažem...al vjerojatno su digli malo cijene ovi manji tipa mesnice.
U mesnici nisam našla puretinu. Kupovala u Plodinama, Bure, Konzum i sl.
vidi drže li ju u dućanu koji je pored policije.
preko puta pbz-a (s druge strane ceste), vjerojatno nećeš vidjeti od drveća, dućan je iza onih panoa sa programom ljetnog i zimskog kina.
znam da drže piletinu, za pretpostaviti je da imaju i puretinu.
(nadam se da je još tamo, godinama postoji, valjda se nije zatvorio u zadnjih godinu dana)
zaboravila sam da se prošle godine otvorio dućan samo sa piletinom i puretinom, sa vanjske strane placa, gleda na kolodvor.
da se i ja ubacim,možda nije baš vezano za ovu temu ali me zanima da li je biograd dobro opskrbljen trgoovačkim lancima i jel ih teško pronaći? Thanks,spremamo se za dva tjedna na more tamo pa da znam.
Nije teško pronaći; Bure je gore kod skidanja s magstrale, istotakoi Lidl... Konzum kod Marine.....
Ipak jeto malo mjesto....
Ma sve je veliko i vidi se, nemožeš pogriješit.Kako ti je i Cheerilee rekla, prije ulaza na magistrali je Lidl, kad uđeš odma na lijevo su Plodine i preko njih novo otvoreni veliki centar Bure koji ima Mercator i naravno hrpu kojekakvih dućančića, a iza njega je mali Bure.Eto...to je to od trgovačkih centara il tih večih dućana.
Posljednje uređivanje od Lupe : 13.07.2011. at 08:25
Ima Perutnina Ptuj preko puta autobusnog (vanjska strana trznice)
rade samo prijepodne
joj da i DM....
Preporodila sam se odkad se otvorio tamo ...![]()
u biogradu ima novi centar u kojem je i mercator
Ma Biograd je mene oduševio kad smo bili jedne godine.
Prilično je mali grad, a sve ima.
Imaš na biranje gdje ćeš kupiti namirnice, a cijene su taj put bile kao i kod nas.
Mi smo uglavnom išli u Bure (onaj veliki) i Konzum.
Slažem se da je mali ali stvarno ima gotovo sve što može ustrebati...zato smo vjerni gosti godinama![]()
sam da kažem da sam puretinu uspjela nać u gavriloviću nasuprot placa, trebaloi mi samo jedamput za roštilj, ostalo sam vozila od kuće. U pipu nema ništ osim bilog i krila, a ja volim zabatke.
I kažu moji da Miletić ima dobre roštiljke.
ovogodišnja iskustva sa dućanima
jel se kaj novo otvorilo?
nemogu se uopće sjetiti gdje bi bile plodine u biogradu?
e da...jel ima deichman u biogradu? ili u blizini?
Plodine su na ulazu u grad ... Preko puta bure centra, odmah do njih je Stanic Gastro ...
Deichman imaš u Zadru. U Bg imaš sve ostalo, zadnjih godina pootvaralo se svega i svačega. Osim trgovačkih marki, imaš jedno sto banaka, dvije tisuće bankomata, a imamo i ove malo važnije ustanove-bolnicu, hitnu, turističku, policiju..mali grad sa svime i svačime.
hvala
eto plodine mi uopće nisu ostale u sjećanju
volim biograd, al moje pamćenje zlatne ribice me svaki puta iznenadi kad nešto "novo" ugledam pa me mm spusti na zemlju da je to bilo tamo i prošle/pretprole godine hahaha
Mene je ugodno iznenadio Lidl, i trapke koje sam za klinca upiknula na sniženju.![]()
Upravo stigli jučer iz Biograda. Iznenađenje nam je bili što je otvoren novi Vindija dućan (kod Gavrilovića, preko puta placa) i kupovali smo često pureće kotlete, jako meki, ukusni i stalno bili na akciji. Ima i pećenih pilića kome se ne kuha, cijene kao u Zg-u.
I naravno, u Zg nikad ne nađem cipke, al zato je ovogodišnji favorit bio Borovo s cijenama na akciji i upikla lijepe tenisice za 30% popusta. Al ovo više nema veze s naslovom teme - puretinom![]()