-
Peršin u soli - ja ga obično stavljam u one male staklenke, od baby hrane. I jako ih brzo potrošim jer stavljam peršin svugdje. Ali mislim da to može stajati jako dugo. Moja sveki zna isto tako nasjeckati peršin, staviti ga u sol a ako toga ima jako puno, onda zna staviti staklenku u duboko zamrzavanje. Kaže da nema nikakve frke oko toga.
Moja sveki (svaka joj čast) otkrila mi je još jedan sličan recept: crvena paprika (ona koja je zrela u ranu jesen, koja se obično peče) - e ta paprika se melje u mikseru i onda isto stavi u staklenke s puno soli. To ispadne skoro pa tekuća smjesa i koristi se za sve čušpajze, juhe i slično. Stvarno daje mrak okus!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma