-
Kad se ujutro budi? Koliko sve skupa ima spavanja? Jedna je opcija budit ranije ujutro (pretpostavljam da, ako ne ide u vrtić, ujutro se budi "kad se probudi"). Iz mog iskustva i koliko se meni čini, to je jedna takva faza koja traje kako kod koga i ovisno kad ko može izbacit dnevno spavanje, tvoj očito na to nije spreman... dakle, ti "tulumi do 23 - 24" traju do tipa 3-4 godine, sve ovisi o tome kad se izbaci dnevno. Ja sam dnevno izbacila isto malo ranije nego što je mala bila spremna, ali ja sam bila ful spremna jer mi je bilo neizdrživo s poslom i sa svim svaku večer s njom tulumarit do 23 h (tulumarit uvjetno rečeno - to ležanje od 21 pa do 23, ovisno kako kad, najčešće bi ja prije zaspala pa se budila tipa u 2 h ujutro), pa tek onda kuhanje i spremanje i skidanje šminke itd. To je bilo prije vrtićke preporuke vezano za spavanje (kod nas djeca do 5 godine relativno "moraju spavati").
Sretno!!! Hoću reći nije to ništa specijalno, dijete koje ujutro spava do cca 9, spava 2-3 h popodne, i u toj je dobi, meni se čini očekivano da tulumari do 23... Vi vidite što možete organizirat i "za što imate srca" (nekad preteže na dijete, a nekad roditelju dozlogrdi pa uzme "malo više srca za sebe", ovisi), u svakom slučaju, ništa ne traje vječno i "vaš slučaj" nije neki usamljeni primjer. Veliki zagrljaj.
Posljednje uređivanje od ina33 : 06.07.2013. at 21:08
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma