Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Problemi sa spavanjem, veliki....

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kad se ujutro budi? Koliko sve skupa ima spavanja? Jedna je opcija budit ranije ujutro (pretpostavljam da, ako ne ide u vrtić, ujutro se budi "kad se probudi"). Iz mog iskustva i koliko se meni čini, to je jedna takva faza koja traje kako kod koga i ovisno kad ko može izbacit dnevno spavanje, tvoj očito na to nije spreman... dakle, ti "tulumi do 23 - 24" traju do tipa 3-4 godine, sve ovisi o tome kad se izbaci dnevno. Ja sam dnevno izbacila isto malo ranije nego što je mala bila spremna, ali ja sam bila ful spremna jer mi je bilo neizdrživo s poslom i sa svim svaku večer s njom tulumarit do 23 h (tulumarit uvjetno rečeno - to ležanje od 21 pa do 23, ovisno kako kad, najčešće bi ja prije zaspala pa se budila tipa u 2 h ujutro), pa tek onda kuhanje i spremanje i skidanje šminke itd. To je bilo prije vrtićke preporuke vezano za spavanje (kod nas djeca do 5 godine relativno "moraju spavati").

Sretno!!! Hoću reći nije to ništa specijalno, dijete koje ujutro spava do cca 9, spava 2-3 h popodne, i u toj je dobi, meni se čini očekivano da tulumari do 23... Vi vidite što možete organizirat i "za što imate srca" (nekad preteže na dijete, a nekad roditelju dozlogrdi pa uzme "malo više srca za sebe", ovisi), u svakom slučaju, ništa ne traje vječno i "vaš slučaj" nije neki usamljeni primjer. Veliki zagrljaj.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.07.2013. at 21:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •