moj je sam u toj dobi pokušavao izbaciti dnevno spavanje... nije da mu ne treba, bude on umoran, ali ako ga u tom trenutku ne zavežem u auto onda neće zaspat da se na trepavice postaviš... ovo što si rekla - sam sebe razbuđuje... ja sam forsirala dnevno spavanje još par mjeseci dok mi nije puko film, digla sam ruke i rekla dosta... nećeš - ne moraš...
sad se diže ujutro (preko praznika) kad se digne, ide spavat između 8 i 9 navečer i spava oko 11-12 sati po noći... a navečer mi zaspi u 10 min i imam mira za sebe, muža, stan, što već trebam...
kad ide u vrtić onda ga dižemo u 6:30 ujutro i u vrtiću najčešće odspava iako je i njima počeo štrajkati... ali to sam njima prepustila da se sami odluče - što se mene tiče ne mora spavati u vrtiću ali mora biti miran u svom krevetu da ne smeta drugoj djeci... najčešće onda s njim potiho pričaju ili čitaju nešto... nije jedini takav u grupi koji zna preskočiti spavanje...
uglavnom - ili ga digni ranije ujutro ili mu izbaci dnevno spavanje... u svakom slučaju gledaj da odspava 11-12 sati dnevno (u komadu ili dijelovima)
sretno![]()