Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Problemi sa spavanjem, veliki....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, sve ima svoje pluseve i minuseve, kad gledam neke mame kako ljeti piče do tipa 23 s budnom djecom ili djecom koja mirno spavaju u kolicima, onda romantiziram taj period (što se toga tiče, moja je fakat blažena bila - ona je poluuspavana odrađivala iz AS u kolica iz kolica nazad u AS, ma ono... super je bila, i dandanas možemo s njom koja zaspe u autu doći do doma, pa u polusnu odradit rutinu koja se svodi na higijenu tipa zubi ruke piškenje davanje lijeka). Iako... vrzmaju mi se raznorazne misli kako da ovo ljeto skombiniramo stara kolica i njeno spavanje u njima ako joj baš bude koma koma i naš izlazak do 23 h ko u "beblje doba", da ne moramo slagat fajrunt već u 21 h, vidjet ćemo (vjeroatno će i ujutro dulje ćorit pa to možda neće bit potrebno).

Hoću ti reći da ono što ti je sad minus, možda ti preko ljeta bude plus (da ne moraš bižat u 21 h i slagat povečerje, ljeti će i vama možda na godišnjem pasat "ubit oko" popodne), pa event. da pričekaš 9.-10. za "nove sheme", a možda ti i tih par mjeseci bude razlika u smislu da mu to tada lakše legne, vidi.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.07.2013. at 22:37

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala cure na savjetima! Inace - ujutro se budi oko 8... Ima neki unutarnji sat da bez obzira na to kad zaspi i koliko je umoran - budi se tocno 9 sati nakon sto je zaspao.. A popodne bi mogao odvaliti i preko 3 sata bez problema; samo nakon 1,5-2 sata mu se udje u sobu pa suskamo dok se kao slucajno on sam ne probudi

Inace smo pokusavali sa tim budjenjem ujutro prije posla, ali nikad nismo ustrajali jer ne znas tko ima manje srca za to... Ali mi se to sad cini kao najbolja ideja, pa cemo probati ustrajati; valjda ce to biti magicno rjesenje..

Dugo to s tim nespavanjem vec traje - ne moram ni pricati kako utjece kad te u boravku ceka atomska bomba, nemas nista skuhano i bla-bla, a ti lezis dva sata pokraj malca koji odmara i bas mu je dobro. Ali za pola godine nam stize druga beba tako da nam ocito nema druge nego uvest reda.

Hvala, javim jel upalilo ili cemo morati nesto drugo smisljati...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj kekis prvotno napisa Vidi poruku

Dugo to s tim nespavanjem vec traje - ne moram ni pricati kako utjece kad te u boravku ceka atomska bomba, nemas nista skuhano i bla-bla, a ti lezis dva sata pokraj malca koji odmara i bas mu je dobro. Ali za pola godine nam stize druga beba tako da nam ocito nema druge nego uvest reda.
    Ajd, ja cu malo drugacijih savjeta, ti lipo legni kraj malca i odmaraj s njim... a nek tm sredi atomsku bombu u dnevnom boravku, i tome slicno

Ili, ako tm nije od velike koristi, napravi sve zajendo s malcem, dok je jos budan (ili makar vecinu toga).

A sto bi se dogodilo da kasnije krene u krevet? Tj. da se intezivnije igrate do 10 (umjesto da pomalo stisatave aktivnost) pa se mozda vise umori i brze zaspe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •