Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Problemi sa spavanjem, veliki....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nama su 2 momenta bila najvažnija za prihvatljivo spavanje:
    1.) ukidanje dnevnog spavanja s 2 godine
    2.) u trenutku kad sam išla uspavljivati dijete moralo je sve biti napravljeno i ja otuširana i u piđami, tako da ako sam i zaspala, nikome ništa.
    Time sam odmah eliminirala nervozu - ja tu ležim kao drvo, a posao me čeka.

Vezano za 2 točku, uključivanje MM bilo je nužno. Ako sam ja legla uspavati dijete, on je stavio veš prati, suđe u perilicu, opeglao,...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su 2 momenta bila najvažnija za prihvatljivo spavanje:
    1.) ukidanje dnevnog spavanja s 2 godine
    2.) u trenutku kad sam išla uspavljivati dijete moralo je sve biti napravljeno i ja otuširana i u piđami, tako da ako sam i zaspala, nikome ništa.
    Time sam odmah eliminirala nervozu - ja tu ležim kao drvo, a posao me čeka.

Vezano za 2 točku, uključivanje MM bilo je nužno. Ako sam ja legla uspavati dijete, on je stavio veš prati, suđe u perilicu, opeglao,...
    Jes, i ovo je odličan savjet. Mi smo ili tako ili bi ja navila sat tipa u 4 ujutro po do 7 roštala tipa mašine, kuhanje, peglanje, ali nije niti to dugotrajno rješenje.

Probala sam i "nek plače", ali za to pak nisam imala srca/živaca bit konzistentna.

Ukratko - spas je uslijedio nakon ukidanja dnevnog, sve je sjelo na mjesto bitno lakše. A i kako je postajala starija toleirala je rađu dok je budna. Opet, vrlo često a konto buljenja u TV. Tako da ti je tu uvijek neki ili -ili trade off - ili patiš ti do krepitis situacije, ili napraviš nešto što nije prema knjigama/preporukama.

Ne može se sve, ako radiš, ako čekaš bebu, pogotovo još ako radiš i čekaš bebu - pretpostavljam, ne mogu znati.

Ukratko, vrijeme je za odluke ili da prigrizete da će to tako trajati. U svakomk sluačju, to je jedna vrlo česta i relativno standardna situacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •