-
facebook-šok
Pozdrav svima, imam pitanje u vezi s facebook-om, dečko mi ima kćer od 9 godina iz prvoga braka, ona ima facebook. Danas joj je ostao upaljen facebook i među porukama sam vidjela nešto što me je šokiralo (nisam trebala čitati,ali ne želim da joj se nešto dogodi, svi znamo kakvih ljudi ima na društvenim mrežama i želim znati što joj se događa u životu). Pročitala sam razgovor između nje i jedne žene od 27 godina koja joj je slala smajliće, razgovarale o životinjama, i u jednom trenutku pitala voli li ona žene/cure, a poslije su pričale nešto o hrani i ta žena ju je pitala voli li "pizze ili pice", iz razgovora se vidi da je žene mislila da je ona 91 godište (tako piše maloj na profilu), iako mi je nevjerojatno da žena nije pogledala slike (pa makar i naslovnu) i vidjela da je to profil djeteta, pa je nakon što joj je mala rekla da ima 9 godina, rekla da ne vjeruje i da joj pošalje sliku da se ona uvjeri, razgovor završava s time što joj žena kaže neka pazi što radi i što piše na netu... šokirana sam. Što da radim, kako razgovarati s malom, a da ne izgubim povjerenje (što je malo teško jer sam ipak čitala njene poruke), pomozite....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma