Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mislim da je tema skrenula u raspravu općenito o alternativnim metodama liječenja, i mim priča o tome a ne o samoj "rekonekciji".
    Meni osobno je to too much, al tko sam ja da uvjeravam drugog jel mu to pomaže ili ne, valjda to zna taj pacijent i valjda ima nekakve nalaze koji pokazuju poboljšanja ili pogoršanja nakon neke od alterntaivnih nalaza.

Evo moj muž je recimo imao grozan spermiogram i bili smo u postupcima MPO jer klasična medicima nije nudila nikakv drugi "lijek" i pomoć da postanemo roditelji.

Putem ovog foruma došla sam do jednog liječnika ujedno i travara iz sinja, pa rekoh nemamo što izgubit možemo probat.
    Muž je imao zadatak piti čaj tijekom 2 mjeseca i taj liječnik mu je rekao da ako će bit poboljšanja da će se odmah vidjet na sljedećem spermiogramu.
    I šta reći? nalaz se samo da je bio bolji, nalaz je bio skoro normalan, pokazatelji nevjerojatni, 10 X puta veći broj spermija, morfrološki ispravnih, ne sjećam se više detalja pisala sam o tome na forumu, al jasno i konkretno se moglo ušposrdeit nalaze prije i poslije (rađeni u istom labu u ZG).

Naš reproduktivac je na to odmahnuo rukom, al ja sam mu došla idući mjesec s pozitivnim testom i imala sam 3 spontane trudnoće bez pomoći klasične medicine.
    E sad po vašoj teoriji jel vi možete dokazat da nam čaj nije pomogao nakon 2,5 god što smo bili u vodama potpomognute s izrazito lošim nalazom spermiograma?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Putem ovog foruma došla sam do jednog liječnika ujedno i travara iz sinja, pa rekoh nemamo što izgubit možemo probat.
    Muž je imao zadatak piti čaj tijekom 2 mjeseca i taj liječnik mu je rekao da ako će bit poboljšanja da će se odmah vidjet na sljedećem spermiogramu.
    dakle koristili ste ipak neku kemiju, samo sto je ona tebi prihvatljivija. ja mogu shvatiti da je ona tebi OK, a zasto ti ne mozes shvatiti da je meni ova druga bliza.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    dakle koristili ste ipak neku kemiju, samo sto je ona tebi prihvatljivija. ja mogu shvatiti da je ona tebi OK, a zasto ti ne mozes shvatiti da je meni ova druga bliza.
    Ej draga kako misliš kemiju, pio je čaj od domaćih osušenih trava koje je čovjek sam ubrao.
    A financijska vrijednost tog čaja je bila tako mala da ju je smiješno uopće spomenut (šta bi mi trebao besplatno brat i sušit trave i pakirat za ZG) u odnosu na brdo kemije (hormona tiejkom MPO) koje sam popila da bi došli do bebe i koji su nas koštali puno, puno više.

Uostalom pa valjda plaćam i zdarvstveno iz svog džepa, ne smatram da je klasična medicina besplatan ili jeftinija, pogotovo u zadnje vrijeme, dapače...ne možeš ući u ljekarnu a da ne izađeš bez barem 100 kn ..

ja ću uvijek radije platit i nešto skuplje ako npr znam da je "prirodnijeg" porijekla (iako je upitno što je danas prirodno) npr. recimo ovaj šampon za kosu za uši, djeci sam uzela onaj bez insekticida.Skuplji je al meni bolji ako je manje agresivan.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.12.2014. at 12:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •