Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Lili a sta cajevi sadrze, neke djelotvorne tvari? a sto su one za tebe? za mene kemikalije.

edit: nisam pisala o kolicini novaca koje ste izvdojili za taj caj, to si ti povukla, ja sam samo rekla da nema džabe ni u stare babe.
    na bold

Ma ne bi rekla da je kemija, nema šanse, dobila sam doslovce vrećicu s osušenim travama kao što smo mi s mamom kao djeca brali u prirodi,po planinskim vrhuncima, mogla sam razaznat koja je koja al on je smiješao mix prema muževom nalazu. Vjerojatno je bio na principu čišćenja toksina iz tijela a mužev nalaz je bio toliko poboljšan nakon kure za usporedit s onim napravljenim pred samo pijenje čaja. To je jedina promjena koju smo napravili tijekom tih 2,5 godine i po meni lako dokazivo da mu je čaj pomogao poboljšati spermiogram a time i napravit bebača/e

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    na bold

Ma ne bi rekla da je kemija, nema šanse,
    spajka želi reći, ako se ne varam, da sve što nas okružuje je - kemija. a djelotvorne tvari - kemikalije. nastale prirodnim ili umjetnim putem.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

na bold

Ma ne bi rekla da je kemija, nema šanse, dobila sam doslovce vrećicu s osušenim travama kao što smo mi s mamom kao djeca brali u prirodi,po planinskim vrhuncima, mogla sam razaznat koja je koja al on je smiješao mix prema muževom nalazu. Vjerojatno je bio na principu čišćenja toksina iz tijela a mužev nalaz je bio toliko poboljšan nakon kure za usporedit s onim napravljenim pred samo pijenje čaja. To je jedina promjena koju smo napravili tijekom tih 2,5 godine i po meni lako dokazivo da mu je čaj pomogao poboljšati spermiogram a time i napravit bebača/e

lili koliko god ti okretala sve na trave i lijepotu te iste i kako je sastav s polja cistog planinskog i nizinskog kraja, di sretne rucice beru istu, opet cu ti reci, djeluju kemijske aktvine tvari. zao mi je, ali to moras shvatiti. i toksine kupe kemijske aktivne tvari. radikale u tvom tijelu poberu kemijski aktivne tvari koje tebi mozda lijepse zvuce kao vitamin C ili vitamin E, a nekome kao askorbinska kiselina pri pH oko 7 i tokoferol.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ej spajka pa mislila sam da ne moram pojašnjavat kad kažem "kemija" da se podrazumijeva na kakvu "kemiju" mislim.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ej spajka pa mislila sam da ne moram pojašnjavat kad kažem "kemija" da se podrazumijeva na kakvu "kemiju" mislim.

meni moras, meni je jedna kemija, koja se dijeli na anorgansku, fizikalnu, biokemiju, oragnasku kemiju, pa sad ide i dalje grananje.

super mi je kad mi kazu da nesto nema secera, a unutra umjesto saharoze fruktoza, yeah right, bez cukra je majke mi

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

joj lili, kakve su to teze. pa ne radi se o tome u šta mujica vjeruje.
    ja mislim da je homeopatija ogromna bezvezarija. ogromna. sulusa. ali da, ima ekipe kojoj trebaju kapljice. organske. i prirodne. koje pamte. pa čim ih popiju mam im je bolje. znači da im pomaže homeopatija. kao što nekima pomaže odlazak na misu. no to ne znači da bi svećenici trebali uskakati u dežurstva.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

na kakvu kemiju misliš lili?
    ja ne razumijem. zar imamo dvije kemije?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mujica mi nije odgovorio na 2 posta

"Vjerujem da pomaže,al metoda ne djeluje."

Budi faca i iskren do bola pa reci: " Ne, ne vjerujem ni u šta osim klasične medicine. Ni u homeopatiju, ni u akupunkturu, ni u moć meditacije, ni u šta drugo."

Hmmm.....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vidim da ne želiš odgovorit. Btw hvala lijepa na komplimentu, takav nisam nikad dosad u životu dobila
    Svašta živ čovjek doživi

A i ti se nastoj držati teme.
    Znaš, pravila vrijede za sve jednako ili možda ne?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajd mi samo još "pojasni" što to znači "Vjerujem da pomaže,al metoda ne djeluje".

Kako to dvoje može biti istom navodu?
    Lili,
    sasa je u postu #129 na drugi način napisala isto što i ja u postu #117 koji te tako jako zbunio. Je li ti jasnije na način kako je to sasa napisala ili ti treba to napisati na još nekoliko načina?

A na ovaj tvoj "zahtjev"
    Budi faca i iskren do bola pa reci: " Ne, ne vjerujem ni u šta osim klasične medicine. Ni u homeopatiju, ni u akupunkturu, ni u moć meditacije, ni u šta drugo."
    također je odgovor u postu #117, u prvoj rečenici koja glasi:
    Ne samo da vjerujem, nego sam siguran da svaka alternativa nekome pomaže.
    Ovu rečenicu ne znam kako bih preformulirao da bude jasnija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •