s nekim tvojim stavovima se mogu složiti, pogotovo sa zadnjom rečenicom
tema je konkretno o rekonekciji, za koju sam prvi put ovdje čula
ne znam kakve veze ima pomlađivanje meridijana sa znanošću, što bi to uopće trebalo značiti, što su to ljudski meridijani?
i oni zemljopisni su zamišljene crte
zašto su oni (među kojima sam i sama) koji nisu skloni vjerovati i ne vjeruju u pomlađivanje meridijana, u tretman gdje čovjek leži i žmiri dok netko pored njega stoji i čeka da prođe sat vremena i unovči isti (vidjela sam negdje na netu da tretman košta oko 40 eura) - ljudi zatvorena uma? ružno
ti se bojiš takvih stavova, ja bih se bojala liječnika koji bi me liječio srebrom ili pripravcima nepoznatog sastava i/ili djelovanja, vode koja pamti samo ono što je trebala zapamtiti
u bio&bio sam dobila objašnjenje da brusnica liječi urinarne infekcije jer sadrži, citiram, "mikrokukice (?!!!) za koje se bakterije zakače i tako urinom čiste iz mjehura"zar brusnica doista tako djeluje na urinarni trakt, jer sam možda neupućena?
tko želi ići i plaćati tretman rekonekcije, neka izvoli, to mu nitko neće zabraniti
ali je dobro da postoji i druga strana koja misli drugačije, da čitatelj razmotri razna mišljenja, "zatvorenih" i otvorenih umova, što god to značilo
pročitati za i protiv, potom odlučiti
to i je poanta pisanja na forumima

zar brusnica doista tako djeluje na urinarni trakt, jer sam možda neupućena?
Odgovori s citatom