Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mujice, svaka čast, ali ima ljudi kojima to treba. Kojima alternativa pomaže. Kojima je to dobro. Isto kao i mnoge druge metode za koje nema nikakvih dokaza da se nešto stvarno promijenilo, a ljudima je bolje.

Moja mama, koja je mirovinu dočekala nakon punog staža u zdravstvu, godinama odlazi bioenergetičaru. Otišla je tamo kad je probala SVE što nudi klasična medicina. I bolje joj je - može otvoriti šake kojima nije mogla držati ni žlicu. Sad ponovno peče kolače. Kako to djeluje? Nemam pojma. Bitno da djeluje. Njoj je bolje. Ne muči je više njezina autoimuna bolest kao prije.

I ne zanima me kako djeluje. Ne znam ni kako djeluju brojni lijekovi, pa bih mogla sad reći "tko zna što stavljaju unutra". Ima tko to zna.

Tako da .... ne bih se baš izrugivala. Meni je pomogla homeopatija (jedan jedini put doživjela sam veliko i istinsko olakšanje; nemam baš puno iskustva ali to jedno je pozitivno).

Imaš pravo - to područje je mutno, ali ako ljudima pomaže (kao i vjera, autosugestija ili psihoterapija ako baš hoćeš) treba ljude pustiti da probaju. Ponekad upali...

Eto - no hard feelings....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 31.10.2014. at 08:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •