Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zadnji post na pomlađivanju meridijana - tanja_b
    :briše_znoj_sa_čela:

peterlin, ma sve 5. al na ovakve besmislene ne rečenice, nego nizove riječi, moraš se nasmijati.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 31.10.2014. at 10:31

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim poznanica je kupila sandale za skoro 2000 eura, alo. i to je kao normalno. (nekom, doduse ne znam kome osim njoj ) a neki tretman koji je teoretski ljekovit je sad ono ubi boze, dode 400 kn i to je kao kriminal za konvencionalce.. mislim da bi najbolje bilo pustiti druge da zive

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    zadnji post na pomlađivanju meridijana - tanja_b
    :briše_znoj_sa_čela:

peterlin, ma sve 5. al na ovakve besmislene ne rečenice, nego nizove riječi, moraš se nasmijati.
    Ma ja ne znam ništa o BAŠ OVOJ metodi. Trenutno nemam namjeru ni istraživati. Ja sam samo digla glas protiv toga da se SVAKA alternativna metoda smatra sr*anjem, jer nije tako.

Uostalom, zar nisu liječnici prihvatili akupunkturu kao redovnu? A koliko im je trebalo?

Da kroz povijest (medicine, ali i svega ostalog) nije bilo ljudi koji su vidjeli dalje od nosa, još uvijek bismo bili u srednjem vijeku, ako bi preživjeli kugu uz ovakve službene liječnike: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...abel_430px.jpg

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Uostalom, zar nisu liječnici prihvatili akupunkturu kao redovnu? A koliko im je trebalo?
    Nisu. Prihvatili su je kao proizvod koji mogu prodati onima koji ga žele kupiti (jer i liječnici vole zaraditi). Ali ne kao znanstveno dokazanu metodu koja dokazano pomaže.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu. Prihvatili su je kao proizvod koji mogu prodati onima koji ga žele kupiti (jer i liječnici vole zaraditi). Ali ne kao znanstveno dokazanu metodu koja dokazano pomaže.
    Ne bih sad tjerala mak na konac, ali ako je stvarno tako - pa koja je razlika između toga i alternative (što god alternativom nazivali)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •