Kao što je tanja_b napisala, radi se o tehnikama opuštanja, zapakiranoj u idiotske fraze koje ništa ne znače.
Ne izrugujem se ja nekonvencionalnoj medicini. Znam ja da sugestija pomaže, molitva pomaže, dodir pomaže, duševni mir (ili nemir) se odražava na tjelesno zdravlje. To je jasno iz iskustva generacija a nitko do sada nije uspio otkriti na koji način.
Zašto se to onda ne nazove psihoterapija? Znam.... zato što za psihoterapiju treba nešto znati i imati školovanje za prakticiranje iste.
Nikakvi meridijani, niti aure, niti bioenergija, niti aksijatonalne linije ne postoje. To je izmišljotina prodavača magle.
Međutim, izrugujem se iz načina na koji to prezentiraju nekakvi šarlatani koji na tome žele zaraditi.
Jer tu se ne radi o proizvodu ili usluzi koja se s pravom naplaćuje je ima dokazano djelovanje. Djelovanje svih tih metoda je ovisno o primatelju, a način djelovanja je nepoznat.
Tu se radi o nečemu što može doista pomoći onima koji vjeruju da će im pomoći, ali takva pomoć mora biti od strane dobronamjernih ljudi koji to čine iz želje da pomognu, ne da zarade na onima kojima je potrebna pomoć.
Prodavati se smije samo nešto što ima dokazano djelovanje. Prodavati maglu je po mom skromnom mišljenju, zločin.
Zapravo način na koji to prodaju lopovi koji zarađuju na ljudskoj naivnosti ili na tuđoj nesreći (neovisno o tome pomogne li im ili ne) mi uopće nije za izrugivanje, nego mi se od toga bljuje.
Ali dozvoljavam mogućnost da sam jednostavno neupućen, pa te molim da mi objasniš što znači pomladiti svoje meridijane i uspostaviti njihovu permanentnu aktivaciju kao i aktivaciju 12 niti DNA, te ujedno reintegrirati te niti koje se rekonektira sa paralelnim dimenzijama. Kad si već pri poslu, možeš li mi objasniti i aksijatonalne linije?

Odgovori s citatom