Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Lili, čini mi se da većina nas razumije barem neke od razloga zbog kojih se ljudi okreću alternativi. Tko zna kako bih se ponašala u nekim situacijama o kojima bolje da ni ne pomišljam, a kroz koje su mi prolazili neki znanci. Stvarno se ljude ne može osuđivati.

S druge strane, postoji hrpa ljudi koja zarađuje na nesreći, neznanju ili nesigurnosti drugih ljudi. To nije ok. Nisu sve metode jednako vrijedne i učinkovite, niti su svi lijekovi lijekovi. Postoji put do toga da bi se nešto zvalo lijekom i metodom koja liječi. I zato mislim da je važno o tome kritički promišljati i upozoravati.
    Ovo je ipak i obrazovni forum.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, čini mi se da većina nas razumije barem neke od razloga zbog kojih se ljudi okreću alternativi. Tko zna kako bih se ponašala u nekim situacijama o kojima bolje da ni ne pomišljam, a kroz koje su mi prolazili neki znanci. Stvarno se ljude ne može osuđivati.

S druge strane, postoji hrpa ljudi koja zarađuje na nesreći, neznanju ili nesigurnosti drugih ljudi. To nije ok. Nisu sve metode jednako vrijedne i učinkovite, niti su svi lijekovi lijekovi. Postoji put do toga da bi se nešto zvalo lijekom i metodom koja liječi. I zato mislim da je važno o tome kritički promišljati i upozoravati.
    Ovo je ipak i obrazovni forum.

a s druge strane, isto tak je točno da postoji hrpa ljudi koji ne zarađuju na tuđoj nesreći nego koji pomognu ljudima koji nisu uspjeli pronaći lijek za sebe u zapadnoj medicini.

da li ima netko da može poreći ovu rečenicu?

jer istinito je i jedno i drugo

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    a s druge strane, isto tak je točno da postoji hrpa ljudi koji ne zarađuju na tuđoj nesreći nego koji pomognu ljudima koji nisu uspjeli pronaći lijek za sebe u zapadnoj medicini.

da li ima netko da može poreći ovu rečenicu?

jer istinito je i jedno i drugo
    neće ti nitko poreći tu rečenicu i sva sreća da postoje takvi ljudi
    ali bome ima i ovih drugih i smatram da je odlično što na forumu pišu i ljudi poput mujice, tanje i aleksandre
    nisam protiv alternative, ali ovo s meridijanima meni osobno zvuči kao žešća glupost

sad sam vidjela ovo s baljezgarijama
    sramota
    i tko koga proziva o kućnom odgoju, smiješno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •