Baš naprotiv mikka, mislim da je "skakati" na svaku nedokazanu metodu koja se reklamira potrebno i "ukusno" - mljac, mljac, njami, njami..
Neukusno je šutjeti po strani i ne učiniti ni onaj minimum građanske dužnosti da se makar digne glas protiv nećeg lošeg.
Svatko u svom području djelovanja.
Netko u zaštiti potrošača, netko u zaštiti prava manjina, netko je kompetentan za dići glaz za ravnopravnost žena, netko zna što je loše u privatizaciji, pa je dužan to iznijeti, a ja teško mogu prešutjeti kad vidim da netko ljudima laže i otima im novac tvrdeći nekakve gluposti za koje znam da su netočne.
Isto tako oni koji zagovaraju to protiv čega dižem glas imaju puno pravo dokazati da sam u krivu. Ali pozivanjem na moj odgoj i proglašavanjem načina moje komunikacije neprimjerenim se apsolutno nimalo ne doprinosi uvjerljivosti ili ispravnosti tih tvrdnji na koje "skačem".
Može neka tankoćutna dušica napisati elaborate o mom neuviđavnom, krutom, nepozvanom, bezobraznom, primitivnom i štatigajaznam kakvom sve načinu komuniciranja na forumu (a i izvan foruma), ali time neće meridijane, 12 niti DNA, aksijatonalne linije, reintegraciju s paralelnim dimenzijama i slične bljezgarije ni za milimetar približiti istini od koje su te bljezgarije svjetlosnim godinama udaljene.

Odgovori s citatom