Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

140 mm Hg je gornja granica, ok i 145 se još može pratiti
    150 mm Hg je za liječenje
    a ako ga netko uspije spustiti mršavljenjem (mene su neakad učili 10 kg dolje, 10 mm Hg dolje, problem je kada je takav tlak kod nekog mršavca)
    promjenom životnih navika, smanjenjem stresa (neka mi javi kako je to uspio napraviti) limunom, češnjakom, omegom, čajevima, ......
    neka ga spusti, dapače
    ali ako ga ne uspije spustiti sam, ako je takav tlak stalno, on zahtjeva terapiju

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    140 mm Hg je gornja granica, ok i 145 se još može pratiti
    150 mm Hg je za liječenje
    a ako ga netko uspije spustiti mršavljenjem (mene su neakad učili 10 kg dolje, 10 mm Hg dolje, problem je kada je takav tlak kod nekog mršavca)
    promjenom životnih navika, smanjenjem stresa (neka mi javi kako je to uspio napraviti) limunom, češnjakom, omegom, čajevima, ......
    neka ga spusti, dapače
    ali ako ga ne uspije spustiti sam, ako je takav tlak stalno, on zahtjeva terapiju
    Ali što ako čovjek ima takav tlak cijeli život, srce u izvrsnom stanju i savršeno se osjeća, dobije antihipertenziv, tlak mu padne na "savršenih" 125 mmHg, stalno je pospan, loše mu je, vrti mu se... Slučaj iz prakse, ne govorim napamet. U tom trenutku antihipertenziv njemu nije lijek jer njegovo stanje nije ni trebalo liječiti. Dobio ga je samo zato jer je netko rekao da je normalan tlak takav kakav učimo da je. E, sorry, ja to tako ne mogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •