Ogorčena sam jer radim s bolesnima i iz konkretnih primjera vidim koliko je grešaka medicine u liječenju, koliko je bespotrebnih lijekova ordinirano i koliko ih se daje samo i isključivo da se pokriju nuspojave prvog lijeka, da u terapiju koja obuhvaća 4-5 lijekova ni u jednom slučaju nije uključeno mišljenje farmakologa o interakcijama između njih koji bi trebao dati zadnji sud o takvoj terapiji..... Da si u tom svijetu shvatila bi.
Jako me zanima zašto vjeruješ "konkretnim" koncentracijama, a homeopatskim ne? Budući da imaju potpuno različit mehanizam djelovanja ne možeš djelatne tvari uspoređivati samo prema broju miligrama. Kao ni liječenje uzroka i posljedica. Budući da imaš prijatelje Reikiste oni bi ti mogli objasniti osnovnu razliku. I zanima me bi li vjerovala homeopatiji da na bočici piše da pojedinačna doza sadrži npr. 3 mg, a ne C30? Također me zanima bi li dozvolila npr. tretmane Reikija kad bi bila (ne daj Bože) neizlječivo bolesna i kad bi shvatila da ti medicina kakvu poznaš ne nudi više nikakav vid liječenja?
Usput, kad sam govorila kako su ljudi licemjerni nisam uopće mislila na tebe osobno.

Odgovori s citatom