Ovo je i meni čudno. Spajalica ne govorim o tebi nego općenito (ajd možda više o mujici).
U Francuskoj te liječnik opće prakse odmah pita jel može nešto homeopatsko pa tek onda predloži klasičnu medicinu (govorim o blažim slučajevima) tako je barem meni bilo i to više puta kod različitih liječnika, ja sam ostala pozitivno paf da je kod njih to tako uobičajeno i da mi zdravstveno sve to pokriva. Najnormalnije se priznaju takvi troškovi. I homeopatiju jako puno koriste.
Ne znam meni je potpuno jasno bilo kad su mi objasnili način djelovanja još prvi put, inače sam "prirodniji" tip i nastojat ću uvijek izbjeći klasične lijekove/kemiju koliko god mogu. Ne želim da farmaceutska industrija zarađuje nameni i mojoj obitelji, bome im je od nas profit minimalan
I ono što najviše cijenim kod alternative je upravo taj INDIVIDUALNI pristup, kad me krenu klasičari stavljat na traku s ostalim pacijentima pa poludiiiim....Inače vrlo, vrlo često "klasični" liječnici (čast izuzecima) zapravo ne znaju komunicirati s pacijentom, ne znaju slušati, a slušanje je jako bitna komunikacijska vještina posebno za ovu struku.