-
Mislim da je tema skrenula u raspravu općenito o alternativnim metodama liječenja, i mim priča o tome a ne o samoj "rekonekciji".
Meni osobno je to too much, al tko sam ja da uvjeravam drugog jel mu to pomaže ili ne, valjda to zna taj pacijent i valjda ima nekakve nalaze koji pokazuju poboljšanja ili pogoršanja nakon neke od alterntaivnih nalaza.
Evo moj muž je recimo imao grozan spermiogram i bili smo u postupcima MPO jer klasična medicima nije nudila nikakv drugi "lijek" i pomoć da postanemo roditelji.
Putem ovog foruma došla sam do jednog liječnika ujedno i travara iz sinja, pa rekoh nemamo što izgubit možemo probat.
Muž je imao zadatak piti čaj tijekom 2 mjeseca i taj liječnik mu je rekao da ako će bit poboljšanja da će se odmah vidjet na sljedećem spermiogramu.
I šta reći? nalaz se samo da je bio bolji, nalaz je bio skoro normalan, pokazatelji nevjerojatni, 10 X puta veći broj spermija, morfrološki ispravnih, ne sjećam se više detalja pisala sam o tome na forumu, al jasno i konkretno se moglo ušposrdeit nalaze prije i poslije (rađeni u istom labu u ZG).
Naš reproduktivac je na to odmahnuo rukom, al ja sam mu došla idući mjesec s pozitivnim testom i imala sam 3 spontane trudnoće bez pomoći klasične medicine.
E sad po vašoj teoriji jel vi možete dokazat da nam čaj nije pomogao nakon 2,5 god što smo bili u vodama potpomognute s izrazito lošim nalazom spermiograma?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma