mujica mi nije odgovorio na 2 posta
"Vjerujem da pomaže,al metoda ne djeluje."
Budi faca i iskren do bola pa reci: " Ne, ne vjerujem ni u šta osim klasične medicine. Ni u homeopatiju, ni u akupunkturu, ni u moć meditacije, ni u šta drugo."
Hmmm.....
mujica mi nije odgovorio na 2 posta
"Vjerujem da pomaže,al metoda ne djeluje."
Budi faca i iskren do bola pa reci: " Ne, ne vjerujem ni u šta osim klasične medicine. Ni u homeopatiju, ni u akupunkturu, ni u moć meditacije, ni u šta drugo."
Hmmm.....
Vidim da ne želiš odgovorit. Btw hvala lijepa na komplimentu, takav nisam nikad dosad u životu dobila
Svašta živ čovjek doživi
A i ti se nastoj držati teme.
Znaš, pravila vrijede za sve jednako ili možda ne?![]()
Lili,Ajd mi samo još "pojasni" što to znači "Vjerujem da pomaže,al metoda ne djeluje".
Kako to dvoje može biti istom navodu?
sasa je u postu #129 na drugi način napisala isto što i ja u postu #117 koji te tako jako zbunio. Je li ti jasnije na način kako je to sasa napisala ili ti treba to napisati na još nekoliko načina?
A na ovaj tvoj "zahtjev"
također je odgovor u postu #117, u prvoj rečenici koja glasi:Budi faca i iskren do bola pa reci: " Ne, ne vjerujem ni u šta osim klasične medicine. Ni u homeopatiju, ni u akupunkturu, ni u moć meditacije, ni u šta drugo."
Ovu rečenicu ne znam kako bih preformulirao da bude jasnija.Ne samo da vjerujem, nego sam siguran da svaka alternativa nekome pomaže.