Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Za ovo prvo vjerujem da je djelotvorno, biljke su često polazne tvari i za sintetske lijekove, sve ti je to kemija
    da, ali činjenica je da i dalje ti kažeš da - vjeruješ. odnosno i dalje spada u alternativnu medicinu. ne? jer nije znanstveno dokazano. i tu mislim da je i prednost, al istovremeno i ograničenje zapadne medicine. koliko i kada će se skupim istraživanjima i studijama dokazati djelovanje kanabisa na neka stanja i bolesti organizma? il tog lilinog čaja na neplodnost?
    il, ako pustimo kemiju, npr reikija?

ono gdje sto put potpisujem mariju i ostale jest ovo:

no što mi je totalno neprihvatljivo kod alternative je evidentno muljanje i korištenje pseudoznanstvene terminologije da bi se potencijalnim korisnicima zamazale oči. Evo nek svatko plaća ležanje zatvorenih očiju ako želi, uopće ne sumnjam da će nekom to pomoći.

Ali je totalni bezobrazluk lagati o nekakvim 12-lančanim DNA, toga nema, to je pseudoznanstveno lupetanje.
    a od tuda smo i krenuli. i ne kužim kako vama, nekima, može biti prihvatljiva takva bezobzirna manipulacija ljudima. i to ljudima u nevolji

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možda i one cipele od 2.000 EUR baš pomažu toj konkretnoj ženski da se osjeća bolje za neku njenu bolest, ko sam ja da sudim, što mi znamo . Manipulacija ljudima je sveprisutna, u svakom biznisu. Ali, ja sam na strani onih koji misle da je kod zdravlja ne bi trebalo biti i da regulatori (državni) to ne bi tako trebali puštati stila "live and let live", tj. ne bi se smjelo marketirati ko medicina... nego kao te cipele npr.... trebalo bi spadati u neku drugu "proizvodnu nišu". Tj. konkretno, da bi taj otvarač sitea trebao snosit sankcije.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.12.2014. at 14:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •