Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Rekonekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je toliko netočno, da je smiješno i napisati koliko.
    Da, imaš pravo, svi moji kolegiji iz svih mogućih kemija koje sam imala prilike slušati ne daju mi za pravo da tvrdim da Wikipedia nije relevantni izvor podataka i sigurno nemam pojma o koloidima, a srebru ne znam ni kemijski simbol .
    Jesi li ikada napisala neki stručni rad? Ako jesi ili ako ćeš napisati-navedi je kao izvor u referencama pa očekuj i adekvatne posljedice. Ili mi, pliz, daj sažetak jednog jedinog objavljenog znanstvenog rada koji u popisu literature kao izvor ima Wikipediju.

Beti, navikla sam od tebe slušati prodike s visoka (kao i svi ostali), ali ovaj puta si (i glupošću) nadmašila samu sebe.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naravno, za specijalističko znanje wikipedija nije dovoljna i nisu uvijek niti točne informacije na wikpediji.
    Kao, uostalom, niti u peer-reviewed časopisima.
    Ali je jednako dobra kao prosječna enciklopedija.
    A što se citiranja wikpedije tiče, evo sažetka jednog članka o tome:
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24603564
    1433 full text articles from 1008 journals indexed in Medline, PubMed, or Embase with 2049 Wikipedia citations were accessed. The frequency of Wikipedia citations has increased over time; most citations occurred after December 2010.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku

Vjeruj mi, nakon što nešto upotrebljavam 11 godina znam o učincima te tvari više od Wikipedije
    Ma nema veze Wikipedija sa netočnošću tvoga posta, nego izjava da znaš sve o učincima neke tvari, zato što ju koristiš 11 godina. Pa, svako pametan to pročita u mom postu.
    Možeš znati, eventualno, o učincima te tvari na sebe, a ne SVE o učincima te tvari.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.12.2014. at 00:48

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Beti, navikla sam od tebe slušati prodike s visoka (kao i svi ostali), ali ovaj puta si (i glupošću) nadmašila samu sebe.
    Samo da citiram tvoju uvredu, ako onaj koji treba vidjeti, nije vidio prvi put. Nadam se da ćeš se ispričati za ovu rečenicu. a ako i nećeš, baš me briga.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Samo da citiram tvoju uvredu, ako onaj koji treba vidjeti, nije vidio prvi put. Nadam se da ćeš se ispričati za ovu rečenicu. a ako i nećeš, baš me briga.
    Nakon što čovjek izvali bedastoću koja je potpuno neutemeljena i pri tom vrijeđa nekog drugog onda se ne smije ljutiti ako zbog toga "dobije po nosu", a to se tebi dogodilo.

Odgovorno tvrdim da ne postoji ni jedan recentni znanstveni rad koji kao izvor navodi Wikipediju. I odgovorno tvrdim da o ionskom srebru i njegovom učinku te samom srebru kao elementu i koloidima kao takvima znam više od napisanog na Wikipediji.
    Počela si ad hominem pa sam se samo spustila na tvoj nivo. Isprika zbog toga???? Možda tvoja, moja ne. Drugi puta pažljivo govori o temama o kojima ne znaš dovoljno.
    Posljednje uređivanje od mim : 03.12.2014. at 01:19

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nakon što čovjek izvali bedastoću koja je potpuno neutemeljena i pri tom vrijeđa nekog drugog onda se ne smije ljutiti ako zbog toga "dobije po nosu", a to se tebi dogodilo.

Odgovorno tvrdim da ne postoji ni jedan recentni znanstveni rad koji kao izvor navodi Wikipediju. I odgovorno tvrdim da o ionskom srebru i njegovom učinku te samom srebru kao elementu i koloidima kao takvima znam više od napisanog na Wikipediji.
    Počela si ad hominem pa sam se samo spustila na tvoj nivo. Isprika zbog toga???? Možda tvoja, moja ne. Drugi puta pažljivo govori o temama o kojima ne znaš dovoljno.
    Nadam se da u životu bolje povezuješ stvari i točnije čitaš, onih oko tebe radi
    A što se tiče mog nivoa, na njega se može popeti manje od 2% ljudi u svijetu, a čitajući tvoje postove, ne vjerujem da ti to možeš.

I to je to, što se tiče mog obraćanja tebi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nadam se da u životu bolje povezuješ stvari i točnije čitaš, onih oko tebe radi
    A što se tiče mog nivoa, na njega se može popeti manje od 2% ljudi u svijetu, a čitajući tvoje postove, ne vjerujem da ti to možeš.

I to je to, što se tiče mog obraćanja tebi.
    Hvala što si odlučila sjašiti mi s vrata. Za kraj naše divne prepiske reći ću ti da je inteligencija puuuuuno više od riješenog testa. Npr, ne znači da inteligentan čovjek zna i čitati....

"Vjeruj mi, nakon što nešto upotrebljavam 11 godina znam o učincima te tvari više od Wikipedije"-kažem ja

"Ma nema veze Wikipedija sa netočnošću tvoga posta, nego izjava da znaš sve o učincima neke tvari, zato što ju koristiš 11 godina. Pa, svako pametan to pročita u mom postu.
    Možeš znati, eventualno, o učincima te tvari na sebe, a ne SVE o učincima te tvari."-kažeš ti i dva (DVA!!) puta izvališ isto.

Dakle, riječ je o nedostatku esecijalnog znanja čitanja koje se stječe krajem prvog polugodišta 1. razreda osnovne škole.
    A ako mi još jednom uputiš ovakav post onda ću ga prijaviti jer si bezobrazna, vrijeđaš, ne daješ prilog temi nego samo upadaš zbog ad hominem napada, citiraš i pri tom se pozivaš na neistinu (dokaz vidi gore).

n.grace, ni u jednom svom postu ne govorim o rekonekciji niti je branim. Ono što branim je prvenstveno homeopatija. Sirius ti je lijepo dala link na klinička istraživanja. Sva odreda potvrđuju djelotvornost u usporedbi s placebom. Sve grane alternativne medicine ne cijenim jednako, ali dio njih cijenim više od onih načina liječenja koje nam nudi službena medicina jer ih argumentirano smatram boljim izborom ZA SEBE. Ne tražim to od tebe i ne vidim razlog da se baviš jahanjem za mojim vratom kao što to radi Beti. Ti izaberi za sebe ono u što vjeruješ jer na to kao pacijent imaš pravo. Ja imam isto takvo pravo birati za sebe i argumentirati zašto to smatram boljim izborom. Ako te smetaju moji postovi jednostavno ih preskoči. Možda su nekom drugom vrijedni pa dozvoli da ljudi razmišljaju drugačije od tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •