-
Dječji pulmolog privatno u Zagrebu i pretraga Klorida u znoju -GDJE NAPRAVITI
Molim pomoć!!! Ako netko ima za preporuku dobrog privatnog dječjeg pulmologa u Zagrebu i gdje se u Zagrebu privatno mogu napraviti Kloridi u znoju. Hvala puno na pomoći.
-
zašto raditi privatno kloride kad je to pretraga gotova za pol sata, rade u kalićevoj pon i četvrtkom treba se naručiti na 4600145 ( pišem z glave ali mislim da je taj broj). Inače privatno pulmolozi rade u Stabolu, Heleni i sličnim poliklinikama,
-
Hvala na infu ali treba nam hitno ta pretraga a u Klaićevoj prvi slobodan termin je koncem kolovoza. A koliko su mi svi rekli taj nalaz se ne radi privatno. Zvala sam par privatnih pulmologa ali su uglavnom sad na go. U svakom slučaju hvala na pomoći.
-
kloride u znoju radi i vinogradska
-
radi i srebrnjak i klaićeva kloride
-
Mi smo bili pacijenti Klaićeve, a na Srebrnjaku smo radili kloride jer smo tamo brže dobili termin.
-
Hvala vam svima na informacijama
-
Nigdje privatno se ne rade a na srebrnjaku brze dobis termin. Medutim nalaz nije tako kvalitetan kao u klaicevoj. Nama je tamo stalno bio u sredini ni sim ni tam, jedino u klaicevoj to rade kak spada. Uzmi termin i u klaicevoj ak ti ne bu dobar na srebrnjaku.
-
Pregled mozes platiti i u bolnici inodmah si na redu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma