Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: doručkuju li vaša djeca prije vrtića

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj Poslid prvotno napisa
    Ovo me malo šokiralo za osnovnu školu. U međimurju većina škola ima kuhinju i djeca jedu dosta kuhane hrane. U školama koje nemaju kuhinju u punom smislu te riječi imaju bar neku čajnu kuhinju i djeci se nude peciva, sendviči, namazi i topli napitci. Mislim da ni jedan osnovna škola nema aparate ili menzu u kojoj se plaća svaki pojedini obrok, već se plaća uvijek za mjesec dana.
    pokušaj pronaći Jutarnji od 30.3.
    upravo je u Međimurju počela inicijativa zbog tih aparata u osnovnim školama.
    Stvarno? Ja ne znam ni jednu :? Možda su ti aparati uz kuhinju.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U tome i je kvaka da aparati budu uzkuhinju, kad dijete ugleda čokoladicu kupit će ju i neće ni stići do kuhinje.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja Taru dosta rano vodim u vrtić, tak da se budimo oko 6.15 i rijetko kada jede doma, tu i tamo je uhvati pa si nekaj pojede, ali nije pravilo. Inače nije dijete koje jede odmah čim se digne, tako da joj je prvi obrok doručak u vrtiću.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako koji dan. Mi ujutro doručkujemo (čak je i tata prisutan). Danas me izričito tražila čaj od kamilice, neki dan je jela muslije, jučer nije htjela ništa. I bez obzira jede li kod kuće ili ne, u vrtiću sve smaže.

Ali navečer ...
    Večera u 7 (sir i vrhnje, musliji, sendvič i sl.) i nakon sat vremena, prije spavanja, opet me traži da bi nešto jela. Tad joj dam čašu mlijeka.
    A popodne ima užinu u vrtiću (u pola 4) i još voće doma (oko 5).

Moj dida kaže da je M jedino dijete u obitelji unazad 100 godina koje želi jesti i traži jesti.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

doruckuje oko 2 dcl cok.sojinog mlijeka i cornflakes - nekad vise, nekad manje...ali mlijeko obavezno popije

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Dorucak prije vrtica

Mi prije vrtica obavezno doruckujemo (kruh, puter, med i mlijeko ili corn flakes i chombose s mlijekom) ali zato u vrtic dodjemo jako kasno (oko 9h). Bas me veseli sto sam procitala da cemo u novom vrticu imati vise vrsti dorucka na izbor, pa mozda od jeseni izbacimo taj dorucak kod kuce, naravno ako stvar dobro profunkcionira i ako ona zbilja bude tamo dobro doruckovala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas se isto uvijek kod kuce doruckuje. Imam jako izbirljivo dijete pa se nikad ne mogu pouzdati u to da ce jesti u vrticu.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •