Results 1 to 6 of 6

Thread: Huawei Ascend Y300

domy's Avatar

Default Huawei Ascend Y300

Zanima me jel netko ima ovakav mobitel i kako ste zadovoljni.Znači Huawei Ascend Y300 -to je neka korejska marka

U principu danas sam išla gledati u t-mobile da si kupim mobitel pa su mi preporučili taj za 349 kn i L tarifu dobijem mob.
    Prvih 12 mjeseci mi je pretplata 115kn a drugih 165

Ja imam Huawei Ascend Y 200 i zadovoljna sam. Preporučili su mi ga u VIP centru i mislim da nisam pogriješila.

TeddyBearz's Avatar

Quote Originally Posted by domy View Post
    Zanima me jel netko ima ovakav mobitel i kako ste zadovoljni.Znači Huawei Ascend Y300 -to je neka korejska marka

U principu danas sam išla gledati u t-mobile da si kupim mobitel pa su mi preporučili taj za 349 kn i L tarifu dobijem mob.
    Prvih 12 mjeseci mi je pretplata 115kn a drugih 165
    Pa za 298 kn dobiješ Sony Experiu L, isto sa L tarifom.

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...dGzbaOs0e3UJY1

Imam ja taj Huawei. Znam kada sam ga uzimao prije mjesec dana da sam gledao usporedbe njega i ovog Sony-a i da je ovaj Huawei imao bolje karakteristike. Ubi me ali se ne mogu točno sjetit, mislim da je stvar u boljem ekranu.
    Malo je rec da sam bio skeptik prema mobu ali savršeno radi i nema nikakvih problema. Zena mi ima galaxy s3 i ako zanemarimo veći ekran u samsunga nema neke razlike u brzini i radu općenito. Ima na YouTube cak i neki filmici sa usporedbama. Ma prezadovoljan. Uzeo ga u simpa paketu i iskoristio +bodove (nekih 6000 bodova) i izašlo me 690-700 kn.

domy's Avatar

recimo oni su čak tamo rekli da je taj bolji od samsunga

TeddyBearz's Avatar

Pa oni će reći bilo što da ti nešto prodaju.

A ako hoćeš baš njega, ako ga uzmeš preko web shopa, uz L tarifu te košta 48 kn, a ne 348 kao što ti oni hoće uvaliti (dostava je besplatna):

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...=4-1-1-1-0-0-1

Tu imaš i specifikacije:

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

Koliko vidim, ima samo 512 MB RAM-a memorije, što je dosta malo. Tako da mislim da ti pokušavaju prodati priču. Ja osobno bih uvijek kupila provjerenu marku, ali ako ti to nije bitno, možda je mob skroz ok.

(Da netko ne pomisli da reklamiram T-com - znam ove informacije jer sam vrlo nedavno i sama birala mobitel na njihovom web shopu, pa sam uspoređivala cijene. )