-
Hvala, a&vanja, ma kužim, valjda, sad. Dzis, kakve bi ja tek crimson tide menge bila imala da nisam cijeli život pila ketonal. Ma, čisto neki moj kuriozitet.
Ja sam pila ovo kao leonisa, cycloproginovu, to je, koliko shvaćam, hormonska nadomjesna (ali nisam to proučavala). Meni je to bilo savršeno, za razliku od antibebi, na kojima se (koje god pila, uglavnom sam ih pila kao pirpremu za postupak ili za menadment tih krvarenja) osjećam kao premlaćena baba od 70 godina, ovo na cycloproginovi mi je bilo kao da me vratilo 15 godina unatrak - normalan osjećaj snage, normalan libido, bez napuhnotog trbuha i grudiju. I onda je opet došla faza kad sam OK i puna snage i sve 5 i bez ičega. To su neke tako faze, valjda, kod mene je to bilo isključivo povezano s raznoraznim hormonalnim terapijama koje sam pila. Krvarenja u mladosti kad sam s dabrostonima pokušavala izazvat obilne menge da se oljušti neki polip, pa se sve onda razmrdalo (jes se polip oljuštio, ali na kraju je to meni tada bilo jednostavnije riješiti histeroskopski - dvaput sam ga imala pa mi lakše i manje vremenski zeznuto bila op (sve skupa ispad iz stroja neka 3 mjeseca), nego tako i nekih 5 mjeseci zezancije malo dabrostoni za jače krvarenje u mengi, pa onda zatvaraj špinu s antibebi, pa dok dođem sebi s ionako nepravilnim i anovulatornim ciklusima prođe 6-9 mjeseci itd.). Pa onda opet krvarenja u starosti kad sam se izlagala IVF-ovima u dobi 40+ jer moje jajnike treba rokat s puno hormona, ali onda buknu i odreagiraju burno unatoč dobi (milijun loših stanica), pa se onda oporavljaju 9 mjeseci itd.
Hoću reći... moje je iskustvo poprilično specifično (razlozi), ali ga ima (lijekovi za menadžment krvarenja).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma