zdravo svimaja sam nova na forumu odavno zelim da podijelim svoju pricu sa vama ali do sada nisam mjesecima citam vase price i probleme sa posvajanjem i u njima pronalazim i utjehu i radost i snagu za dalj.Ja i moj MM smo u braku 18 godina i pokusavali smo na sve ncine da imamo bebaca ali nismo uspjeli vec dugo zelimo posvojiti i na to smo se odlucili prije dvije godine i mislili smo eto to je to uskoro cemo imati bebu nismo ni slutili ovako dugo cekanje ja sam ta koja zove i pise pisma u sve moguce centre i konacno dobili smo sasvim slucajno poziv na razgovor za blizance o 5 g mi presretni obavili sve proslo ok i cekamo nakon 15 dana jave nam da smo usli u proces za usvajanje bebe od godinu dana a jos sretniji jer smo u molbi i zeljeli do 3 godine i na odgovor cekamo vec dva mjseca dali smo mi izabrani za to malo stvorenje ludim od misli i brige i placem i tjesim se uz vase price sad vam pisem kao ukratko a razvukla sam opet oprostite ako je predugo ali zelim toliko toga podijelit sa vama HVALA