Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Autizam?

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno Autizam?

Sin mi je navrsio 18 mj, bili smo danas u 'korneu' na pregledu kod logopedice i receno nam je da ima neke poremecaje iz spektra tipa: ne pokazuje prsticem, ne odaziva se na ime, igra se na svoj nacin ( kako kaze doc)
    Medutim, ocni kontakt ima, smjesi se, odmah je dosao do doc i gledao i oci smijao se...
    Doc kaze da je jos on mali za postavljanje dijagnoze..
    Jeli moguce da on samo malo kasni u razvoju?
    Ona nam je preporucila upis u vrtic i nakon ljeta vjezbe kod njih.
    Imam jos malu bebu od 2 mj, da li je mozda on samo ljubomoran, inatljiv?
    Ima li netko sa slicnim problemom da mi da savjet. Ocajna sam!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imamo identičnu situaciju ali moj maleni je 16 mj... mi idemo u četvrtak kod psihloga na goljak jer smo tamo vježbači .... isto ne pokazuje prstićem ali se odaziva na ime (samo kad hoće,malo nas zeza), i isto se jako brinem ... jeli vam preporučila radnu terapiju? koliko ste platili taj inicijalni pregled ja sam isto mislila ići u korneo ali kad se već kontroliramo na goljaku onda idemo tamo... ne znam što bih vam rekla, da li je ona vama rekla da je baš to nepokazivanje prstićem znak autizma? na koji način se sam igra? donese li vam napr loptu kad mu kažete daj mami loptu? zna li mahati papa, dati pet? nije tu ljubomora u pitanju sigurno.... jer moj je mlađe dijete i nema na kog biti ljubomoran

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam isto pomislila kod svog na autizam ali on se isto smješi ima kontakt očima, sve ga okolo zanima, voli igračke, razumije kad ga pitam ideš papati, daj rukicu i tako...... isto ne znam što da mislim i jedva čekam da obavimo pregled

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •