Kćerce / prvašić / odlikašica / majkina pjevačica.
Za 3 tjedna idemo u Klaićevu na 5. operaciju equinovarusa.
Muka mi je a moram radi djeteta držati glavu gore.
Pliz zavibrajte.
![]()
Kćerce / prvašić / odlikašica / majkina pjevačica.
Za 3 tjedna idemo u Klaićevu na 5. operaciju equinovarusa.
Muka mi je a moram radi djeteta držati glavu gore.
Pliz zavibrajte.
![]()
Opet u Klaićevu?
Držim fige da je ovo zaista zadnja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ha ne znam draga, nadam se...
Znali smo da 4. zahvat nije bio zadnji no sve dok nismo dogovorili termin i sve predradnje zapravo nisam bila svjesna da ćemo barem još taj jedan put proći cijelu priču sa šugavom anestezijom, iščekivanjem u bolničkom hodniku, suze i bolove...
pusa
Kako je Andrej?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čuvajte se. glavu gore! bit će sve ok
Za mamu, kćer i da sve prođe bez komplikacija.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I da bude zadnja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Sretno!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od sveg srca želim da operacija prođe kako treba i da bude zadnja.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve prođe u najboljem redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibram do neba za maminu pametnicu, da bude sve ok i da stvarno bude zadnja operacija
Nek sve prođe u najboljem redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibrice za maminu pjevačicu
sve će biti OK!!![]()
Drž'te se cure! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da prođe brzo i bezbolno
Hvala svima na podršci, evo baš sam jučer pričala sa mojom pjevačicom, malo se boji, nije joj svejedno ali je tješi to što sam joj rekla da će u bolnici provesti svega par dana i onda će kod kuće dalje mirovati, družiti se sa bratom, čitati, crtati i do besvijesti gledati crtiće, barem dok ne prohoda.
Čini mi se da je hrabra, no do operacije ima još dosta vremena, svašta će njoj proći kroz glavu.
Pitala me "A što ako umrem na operaciji?"
![]()
ajoj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 14.05.2013. at 11:33
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe brzo i bezbolno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Charlie : 14.05.2013. at 18:56
Držim palčeve da prođe što lakše za nju i za tebe, da bude uspješno, dijete strpljivo, a oporavak što brži!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru odlikašicu i pjevačicu! da sve dobro prodje i daje zadnja ~~~~~~~~~~~~~~
mamasch drzi se![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~sretno!
Jučer me opet pitala "Mama, što ako umrem?".
![]()
Ne poznajem tvoju kćerkicu, niti vaša obiteljska uvjerenja, ali ako joj paše appeal to reason - pokušaj joj reći da je već na tome bila 4. puta i da je bilo sve OK. Veliki zagrljaj!
Sretno maminoj pjevačici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Rekla sam joj da je ona jaka i zdrava djevojčica i da je toliko toga već uspješno proživjela u svom životu, te da ja na to gledam kao na pozitivnu priliku za kvalitetnije kretanje, lakšu igru, spretnije pentranje i ljepše stopalo, te da ima podršku svih nas u oporavku i da će i ona biti zadovoljnija kada se oporavi i prohoda.
Naime, trenutno je u fazi da počne iz čista mira plakati i dozivati svoju pokojnu nonu (moju baku kod koje smo živjeli neko vrijeme i koja je umrla prije 3 godine). Počne doslovno roniti krokodilske suze i govoriti kako je žalosna što je nona nije vidjela kako je narasla i žali što ne može zagrliti nonu i igrati se sa njom. Takve faze sam i ja imala kao dijete, iz čista mira bih se rastužila i počela neutješno plakati za djedom. Pretpostavljam da je to normalna faza u odrastanju...
I moja mala se zna sjetiti djeda i bake i reći da je žalosna što su umrli, iako živimo 400 km od njih i bila je mala kada su umrli svejedno ih se sjeti
Šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ,da op. prođe super i da se brzo oporavite!
Nije joj lako. Zna sve što ju čeka i što bi se moglo dogoditi. Sigurno joj se to stalno mota po glavi. Tako se sjetila i prabake...
Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~, pjevačici za hrabrost, mami za snagu.
Ma da, nije više mala, odnosno dovoljne je velika da otprilike zna što bi se sve moglo dogoditi, bez obzira što se svi oko nje trudimo biti pozitivni i ne raditi dramu.
mamasch, naravno da će biti sve OK!
A mi smo ovdje da pošaljemo vibre da sve prođe što bezbolnije,
kako fizički tako i emocionalno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~