-
Dugo sam razmisljala sto napisati. Eto ovoj drzavi ocito cilj da izumremo.
Ja sam radi Milinovicevog zakona prvi put bila u Mariboru posto sam mislila da budem imala smrzlice. Koji paradoks u to vrijeme su u Hrvatskoj aspirirali 3 js a ja sam ih u Mbu dobila samo 3. Dosao novi zakon pa se mm i ja odlucili za Hr i da bi nakon toga cula izjave tipa zasto ste bezveze isli u Mb za to se mogli kupiti dobar rabljeni auto.Prosle jeseni krenuli u Hrv i opet dobili 3 js, zavrsilo je biokemijskom. Ne znam da li je to razlog sto sam dobila samo jednu vrstu lijeka, da r se vec onda sparalo na ljekovima(opet od mojih smrzlica nista) Ali me zanima limit je 12 js , brojka o kojoj ja mogu samo sanjati, sta se događa kad ih žena ima npr. ima 18 kao zenica koja je bila sa mnom u Mbu? Zasto parovi sa VVa svaki put moraju ovjeravazi papir kod javnih biljeznika- sta to ne moze biti jednom i onda da vrijedi za sve postupke. A sto je sa zenama koje imaju brojku 42?Moja zelja je da se u Hrv. regulira i surogatstvo,koliko sam gledala malo usporedbu sa lanjskom godinom razlike su drasticne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma