Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Pas uginuo nakon sterilizacije

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pas uginuo nakon sterilizacije

Imamo cudnu situaciju: pas moje mame je jucer uginuo nakon sterilizacije. A veterinar se jos izvikao na nju, jer se usudila pitati za uzrok. Sto sad napraviti s tim veterinarom? Tata trenutno vozi psa na obdukciju. Mama je na tabletama za smirenje. Na stranu sad emocije i to sto mama prozivljava, ali ima li pravo barem na neku naknadu stete?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Uh, zao mi je zbog psa.
    vjerojatno će obdukcija pokazati da li je u pitanju neki propust ili "samo" rizik operacije.
    Jer svaka operacija i zahvat nosi svoje rizike, i smrt je jedna od nuspojava ( ali u jako malom postotku).

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Roza probaj saznati o kojem se anestetiku radi. Prošlo ljeto su tako otišla 3 psa u tjedan dana u Šibeniku, odmah su posumnjali na kvalitetu anestetika i poslali ga u Zg na analizu. Ako te interesira, pošalji mi pp, imam negdje zapisan naziv i proizvođača, a bez posebnog nadzora i iskustva može izazvati respiratorni i posljedično srčani arest. Epilog ne znam. A za naknadu štete, nažalost teško ćete dokazati grešku veta. Radije spasite neku napuštenu dušicu, ima ih na stotine po azilima i udrugama diljem Hr.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

objavi ime veterinara, i ovdje i na forumu

nama je Igor Markovic u ZG isao macki koja je dosla na sredjivanje zuba isao otvarat pluca zbog ne znam cega jer je uvjeravao sestru da je macku dokje lutala neko lupio (vec je godinam aprije toga zivila kod sestre) i vrati je svu sa podlivima i umrla je nakon 2 dana u uzasnim bolovima

treba objavit imena tih mesara

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Našem psu taj isti nije uočio tumor na rtg snimci.
    Slažem se, treba objaviti ime.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

koji prepad! naša pesica nakon sterilizacije stalno ima proljeve i povraćanja. nekako se nadam da nema veze s operacijom....ajme Roza, utješi nekako mamu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    koji prepad! naša pesica nakon sterilizacije stalno ima proljeve i povraćanja. nekako se nadam da nema veze s operacijom....ajme Roza, utješi nekako mamu!
    pa koliko je proslo od zahvata? jel ima povisenu temperaturu? da li je klonula? da li je mlitava ili se ponasa uobicajeno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uf

U zemlji u kojoj na rutinskim operacijama slijepog crijeva ljudi ostanu bez udova i nitko ne preuzme odgovornost, teško da ćete dobiti zadovoljštinu u bilo kojem obliku.

Žao mi je, budi uz mamu da joj olakšaš gubitak

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    pa koliko je proslo od zahvata? jel ima povisenu temperaturu? da li je klonula? da li je mlitava ili se ponasa uobicajeno
    mjesec dana je prošlo. oporavila se super i brzo, samo su se zaredali proljevi i povraćanja, doslovno svaki tjedan. imaš kakav savjet, može i na pp da ne okupiramo Rozi temu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •