-
obnavljanje police osiguranja preko internet bankarstva
uskoro nam ističe osiguranje, točnije u uttorak, baš nezgodan dan jer ponedjeljak se ne radi,a neznam hoću li ove dane stići do nekog osiguranja
dobila sam poziv iz zabe da mogu preko internet bankarstva produžiti policu preko trajnog naloga i platiti na 10 rata
ali samo kod Allianza
piše na stranici;
Ispišite sami potvrdu o ugovorenoj polici. Ispisana potvrda je pravovaljana za produljenje registracije vozila na svim stanicama za tehnički pregled!
Polica će Vam biti dostavljena poštom u roku od 3 do 5 radnih dana
sad me zanima, da li je to ko probao?
neću imati problema na tehnilčkom ako dođem samo s tom potvrdom?
što ako me murija zaustavi dok ne dođe prava polica? pokažem im tu potvrdu?
imaju li i druge banke tu mogućnost?
ovo mi se sviđa zato što nemoram nikud ići, što je plaćanje na 10 rata i što mogu odrediti datum uplate (premjestila bi na bilo koji dan poslje 10.og kad mm dobije plaću, ovo 6.og mi je malo zeznuto jer cijeli mjesec moram paziti da ostavim iznos za osiguranje)
-
Najnormalnije odeš na tehnički pregled sa isprintanom potvrdom, MM je to sad već drugu godinu za redom napravio. Jako praktična stvar.
-
-
Vrijeme nema veze, osiguranje je u pokriću još 30 dana. Samo ti moraš imati valjanu policu za ovjeru u prometnoj s tim danom.
Obnova police na taj naćin je super ali stvar je u tome što ako se nedaj Bože kaj dogodi nemaš nikoga tko te može savjetovati i reći što učiniti i napraviti to najbezbolnije. Kada to radiš osobno direkt u osiguravajućoj kući dobiješ osobu koja tebi daje kontakt i ti si dio njenog portfelja i u bilo koje doba joj se možaš obratiti za savjet. pa tako ljudi ugovataju police bez da znaju neke stvai i puno puta mogu proćći jeftinije ali ovako im je komotnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma