Drage moje, evo, imam curicu staru tjedan dana. Ona je rođena sa 4 kg, dakle moja big babyOd rođenja jako halapljivo sisa, i jede jako veliku količinu mlijeka(po mojoj procjeni, jer pokaki tonu stolice dnevno, a svaka je pelena puna mokraće). Naime, problem koji se počeo javljati je taj da ona 2-3 puta u danu užasno stenje, napinje se, plače i biva satima budna zbog-stolice
Jako ju teško izbacuje.Kad ju konačno izbaci to je onda mlaz iz nje koji ide metar u dalj...I tako nekoliko puta pri svakom kakanju. Vidim da ju užasno namuči dok ju ne izbaci, i pitam se mogu li učiniti što da joj olakšam? Preksinoć su bolovi bili tako užasni i tiskanje toliko intenzivno da sam instinktivno stavila vrh toplomjera u rektum...Kad je to iz nje "grunilo"...Prepala sam se!Najprije zrak, a zatim stolica.
Inače, stolica je bez mirisa, boje zlatnožute, vodenastija s mnogo sitnih grudvica. I ima je tonu.![]()
Dojimo na zahtjev, dakle, kad zatraži. U prosijeku jedna cicka po podoju, no ako procjenima da nije "dovršila" istu, prvo nju nudim pri idućem a zatim onu koja je iduća na redu.
Eto, SOS!!!!! Pomagajte. Ukoliko sam propustila dati neki važan podatak samo me pitajte!
Hvala unaprijed na svakom odgovoru i sugestiji!!
P.s. prije 3 dana počeli smo davati Bio Gaiu kapi, pa me zanima jel ta stolica zbog njih može sad biti pod tolikim tlakom?