Hvala svima na odgovorima!

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
Koliko imate podoja u 24 sata?
Pa prosječno traži svaka 2,5-3 sata. I da, uvijek sama traži cicku(stavlja rukice u usta i cucla)
Kako izgleda kad ulovi dojku - je li čvrsto, možeš li lagano dojku izvući iz usta? Čuje li se coktanje dok siše?
Jooooj, tako ju zgrabi da imam dojam da će mi odgristi pol cicke -D Jaki grip ima i užasno snažno vuče. Sjećam se da mi sin nije ni približno tako cicao kao ona...Čak me na početku podoja zbog toga i zaboli (prvih par sekundi), jer me zna "masirati" desnima da zvijezde prebrojim. Tad obično moram vaditi cicku van, i opet joj je umetati, jer nije dobar položaj. To je meni ponekad vrlo zahtjevno jer imam užasno velike bradavice/areola je ogromna također, kao i cijela cicka A ona nekad otvori usta dovoljno odmah, nekad nakon 10-ak min namještanja...Ima mala ustašca(stisnuta buckastim obraščićima)...

Opiši jedan podoj - kako se nosi s otpuštanjem mlijeka, guta li lako ili se uznemiri.
Ona zaplače, ja ju stavim na prsa...Biram položaj ležeći kraj nje jer imam dojam da joj manje intenzivno curi u usta (let down kod mene je prilično jak). Sina bih dojila položaju nogometne lopte, a nju(iako mi je on zgodniji) ne mogu jer mi se još nije uspostavila ponuda-potražnja, pa mi se one već pol sata-45min. od podoja već preplave novim mlijekom. To je čak i vrlo bolno (što je, btw, još jedan problem koji ne znam kako riješiti). Dakle, u noći...kad je razmak između podoja veći od 2,5h, zadnja 2 dana tako mi otvrdnu cicke, i užasno bole. Pokušavam masirati, i izdojiti do olakšanja...ali to ide vrlo sporo i mic po mic...Uglavnom, kad cica, cica prilično halapljivo. Svaki usis popraćen je gutljajem/nema pauza...a često se uz gutanje čuje i ono "grrlj"kao da se bori s većim "zalogajem" nego što bi htjela...To je tako u startu podoja....Kasnije bude mnogo ritmičnije/mirnije...Kad se napapa, ili zaspe, ili jednostavno spontano pusti dojku i "kunja"...Podoj traje 15-ak - 20-ak min, prosijek.

Kasnije neće odmah podrignuti, nego tek nakon što odleži kojih 10-ak min. Nakon toga ju opet pridignem, tapšem, i ona pri tome nekad mrvicu čak i bljucne. To bude obično to.