Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: T: apartman okolica Zadra

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno T: apartman okolica Zadra

Iduci tjedan bi malo na more pa smo u potrazi za smjestajem. Bitno nam je da imamo klimu i da nismo daleko od mora. Ako znate neki dobar smjestaj u Zatonu, Biogradu... mozete mi poslat i pp

Muz, ja i 3 djece

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imaš pp.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja svekrva se jučer vratila iz Privlake i kaže da su apartmani prazni, nema uopće turista i da se bez problema dole nađe smještaj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Moja svekrva se jučer vratila iz Privlake i kaže da su apartmani prazni, nema uopće turista i da se bez problema dole nađe smještaj.
    isli smo prije 2 godine u privlaku, mrtva dosada, more komaraca, po ducanima nicega, restorani ocaj a najveca i jedina zabava je bio neki zalosni lunapark

bili smo u uvali sebacevo i prakticno je za malu djecu zbog pijeska, neprakticno zbog nedostatka hlada

ako su vam djeca osjetljiva na mrcvarenje zivotinja ovdje je drobljenje sakupljenih racica i skoljki svrstano pod "djeca se igraju" i "pa svi to rade" i ako ste i sami osjetljivi na takve scene mozda bas i nije mjesto za odmor za vas

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    isli smo prije 2 godine u privlaku, mrtva dosada, more komaraca, po ducanima nicega, restorani ocaj a najveca i jedina zabava je bio neki zalosni lunapark

bili smo u uvali sebacevo i prakticno je za malu djecu zbog pijeska, neprakticno zbog nedostatka hlada

ako su vam djeca osjetljiva na mrcvarenje zivotinja ovdje je drobljenje sakupljenih racica i skoljki svrstano pod "djeca se igraju" i "pa svi to rade" i ako ste i sami osjetljivi na takve scene mozda bas i nije mjesto za odmor za vas

Hehe, nemam pojma, nisam nikad bila. Penzićima je ok. Oni su posjećivali okolna mjesta i razgledavali Zadar.
    Ja preferiram otoke i mjesta s malo ljudi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •