Evo i ja imam prvašića ove godine pa tražim knjige za prvi razred.

K.BR.
NAZIV UDŽBENIKA
AUTOR(I)
ENGLESKI JEZIK, 1. RAZRED
28
BUILDING BLOCKS 1 udžbenik engleskog jezika s memom i zvučnim CD-om za prvi razred osnovne škole : I. godina učenja Ankica Knezović, Danka Singer, Daška Domljan, Kristina Čajo
28
BUILDING BLOCKS 1 radna bilježnica engleskog jezika za prvi razred osnovne škole : I. godina učenja Ankica Knezović, Danka Singer, Daška Domljan, Kristina Čajo
HRVATSKI JEZIK, 1. RAZRED
2135
PČELICA POČETNICA - I. DIO za 1. razred osnovne škole + slovarica Marija Krmpotić-Dabo, Sonja Ivić
2135
PČELICA POČETNICA - II. DIO za 1. razred osnovne škole + listići Marija Krmpotić-Dabo, Sonja Ivić
2135
PČELICA POČETNICA radna bilježnica s listićima - I. dio : za 1. razred osnovne škole Marija Krmpotić-Dabo, Sonja Ivić
2135
PČELICA POČETNICA radna bilježnica s listićima - II. dio : za 1. razred osnovne škole Marija Krmpotić-Dabo, Sonja Ivić
PRIRODA I DRUŠTVO, 1. RAZRED
2141
EUREKA ! 1 udžbenik iz prirode i društva za 1. razred osnovne škole Sanja Ćorić i suradnici, Snježana Bakarić Palička
2141
EUREKA ! 1 radna bilježnica iz prirode i društva za 1. razred osnovne škole Sanja Ćorić i suradnici, Snježana Bakarić Palička
MATEMATIKA, 1. RAZRED
2133
MOJ SRETNI BROJ 1 udžbenik matematike za 1. razred osnovne škole Dubravka Miklec, Graciella Prtajin, Julija Vejić, Nataša Mesaroš Grgurić, Sandra Binder, Sanja Jakovljević Rogić
2133
MOJ SRETNI BROJ 1 radna bilježnica iz matematike za 1. razred osnovne škole Dubravka Miklec, Graciella Prtajin, Julija Vejić, Nataša Mesaroš Grgurić, Sandra Binder, Sanja Jakovljević Rogić
2133 MOJ SRETNI BROJ 1 : zbirka zadataka iz matematike za 1. razred osnovne škole Sandra Binder, Sanja Jakovljević Rogić, Nataša Mesaroš Grgurić, Dubravka Miklec, Graciella Prtajin, Julija Vejić
GLAZBENA KULTURA, 1. RAZRED
307
RAZIGRANI ZVUCI 1 udžbenik glazbene kulture s 2 CD-a za 1. razred osnovne škole Ana Stanišić, Jadranka Šimunov, Vladimir Jandrašek